- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Janaboy #181763 üzenetére
Én átszoktam a sima cukor nélküli teára. Első három napban kellemetlen/furcsa volt nincs benne cukor most már az kellemetlen/furcsa ha van benne. Ebben csinálom. [link]
Ha több kell mert pl elmegyünk akkor többet csinálok és kiporzciózom 0,7literes fémkulacsba [link] mindenkinek egy. Néha kevés de így is én cipelem gyerekekét is mindennel együtt ~8-10kg+ a hátizsákom.Sütit csinálok nekünk ~100%ban finomabb ha fele annyi cukrot rakok bele mint amennyit a recept ír. Cukor helyettesítőt nem használok. Dzsemnél 30%al kevesebbet szoktam rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest