Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
én totál jol el tudtam olvasni ezt is.
huhh ez lehet egy speciális képesség?, nem is tudom hanyadik fehérjeturmix unlockolta
.....
amugy kb már szinte alig van hiba az írásaimba de azért nyugodtan mondjátok...pedig nem szerkesztek bele most éppen így sikerül.Gyurosok ide alias ha nincs téma kössünk bele valakibe akár a helyírás miatt.hehe tipikus kopasz kigyurt tetovált fuxos kokszos díszmajom stílus....
-
válasz
dragonfx #13883 üzenetére
Nem a szövegértelmezéssel van baj hanem azzal, hogy egybeírsz mindent és 3x kell elolvasni mire 1x megértem. Ez nem chat, nyugodtan lassan írd le mit akarsz, ki sürget? Van a mondatnak eleje, közepe, vége, vesszők, pontok...
"én igy irok és nem ellenőrzöm vissza." pedig jó lenne ha rászánnál fél percet
-
spammer
veterán
válasz
dragonfx #13883 üzenetére
Ki lehet javítani, ha elütöd. Mielőtt elküldöd a hozzászólást, visszaolvasod. Persze ilyenkor is maradhat benne hiba, megesik, de 5 percig még mindig lehet szerkeszteni a hozzászólást. És persze előfordulhat, hogy még ilyenkor is marad benne hiba. Senki sem tökéletes. De amit te csinálsz, az szimpla igénytelenség. Ezt ne vedd személyeskedésnek, de ez így van. Meg sem tiszteled a többieket annyival, hogy megpróbálsz normálisan írni, úgy, hogy a másiknak ne kelljen kihámoznia, mi a francot is akarsz mondani. Nem megsértődni kell, meg a többieket hülyének nézni ha nem hajlandók foglalkozni az összehányt betűkkel. Lehet, hogy 12 éves vagy, nem tudom, de ez itt akkor sem a chat.hu
-
dragonfx
veterán
válasz
S e t h #13881 üzenetére
de most kajak ilyen kutyák vagytok nem tudtok egy szöveget értelmezni mert pár szó vagy betű el van írva?na és gyorsan gépelek.a tartalma kivehető.vagy ennyire nehéz hogy beinduljon a 4 henger fenn és össze tudjátok rakni a lényegét?
amugymeg ez nem szándékos ahogy ti eztbgondoljátok én igy irok és nem ellenőrzöm vissza.
nem tom mit kell ezen így kiakadni.most komolyan ez tartozna a topik hozzászolásaihoz?ez a szakma hsz.?
-
spammer
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
Boxer001 #13869 üzenetére
mellről nyomás?az melyik?mikor a rudat előre engeded le?vagy az arnold nyomásra gondolsz?
amugy érdekes a váll mögül nyomás furcsa sok sullyal megy és könnyen.ilyen 22vel oldalanként simán +rud szerintem 25 is menne simán.előreemelést egykezessel is szoktam néha az jobb mint ruddal.amugy ez a tárcsamegfogos előremelőset sose probáltam na de majd legközelebb.de ha nincs olyan tárcsa amin lyuk van ugy elég huzos.
oldalemelést ja kis sullyal kell ezt én is olvastam. -
Tamoo
nagyúr
válasz
python1 #13853 üzenetére
Nekem azóta javult valamennyit a vállam, amióta visszavettem oldalamelésnél a súlyból ill. ráéreztem hogy nagyjából hogy csináljam szabályosan.
Nem most kezdted, de azért pillants rá: [link]+én a vállból nyomást egykezesekkel javaslom. ebből és oldalemelésből 4-6x12 már jól meg tudja dolgoztatni a váll első, oldalsó részét.
-
dragonfx
veterán
válasz
Dexar007 #13860 üzenetére
én legalább normálisan kérdezek és válaszolok is a topik címe témakörében .míg ti csak oltogatni fikázni tudtok.enyémet nem kell off.ba rakni legalább.
Amugy igen a hasra minden panaszkodik.ott nő leghamarabb.nincs valami specko gép vagy gyakorlat?
amugy az a vicces erőnlétem bőven a kinézetem fölött van.és inkább szálkásodik mint nővők....ez mitől van?kevés ch? csak attól tartok több ch egyől a hasra megy ugye....
na meg bicepszezed tök jo feszes a karom de összeesik másnapra több csirkerizs kéne vagy mér nem marad ugy bedurranva akkora?..jo tudom erre vana koksz és társai de mégis valami modszer?? -
spammer
veterán
válasz
python1 #13853 üzenetére
Nyakból nyomás az a nyak mögül? Vagy egykezesekkel vállból? Mert utóbbi oké, előbbi nem ajánlott igazán.
Egyébként ez nem sok, én lófasz vagyok, de ma 50 percig gyilkoltam, csak a vállamat.
Mellről nyomást (Military) iktasd be még az előzőek mellé!
+ Előreemelés + Állig húzás (bár ez sem a legegészségesebb gyakorlat, de időnként belefér szerintem).
Ha még ez sem elég, egykezes oldalemelés (mármint egyszerre csak az egyik oldalon csinálod egy nagyobb súllyal, csúcspontig emelve, kontrolláltan vissza).
szerk: de nem szégyen a kisebb súly - több ismétlés kombó sem, garantáltan égni fog a vállad
-
Ijk
nagyúr
válasz
dragonfx #13854 üzenetére
Te a tipikus gyúrós idióták képviselője vagy?
Írni-olvasni nem tud, hetente kétszer karozik, nem lábazik és érthetetlen módon mindig csak a hasa nő és csak ott van zsír.Ne aggódj, legutóbbival mindenki így van.
Deszart mostanában sokszor kell moderálni, szerintem érik az a kitiltás.
Az a baj hogy két hülye jön helyette. -
-
dragonfx
veterán
válasz
God Vazzeg #13850 üzenetére
hehe nem csak a fax ki vana többiek hogy csináják látszik nekik.akik az ujságokba vannak azok mind szusztusáok?
Hát azt érzem lassan az xl.es cuccok kicsik.ez tök jo csaka hátam vállam már ne nöjjőn elég az. csak a karom pedig erőltetem 2x karozok hetente de hiába.
bár tény lábazninem lábazok de ez végülis elhanyagolható.siti>>hát nem tudom.barátnőm el akart emnni ilyenre meg van egy zsírfagyasztás is.olvass utána mik lehetnek ha nem sikerül vagy kisporolják a közvetitő anyagot elég brutál durva.felejtős markating izé az egész.persze akinek van feles 1 gurigája egy esetleg 80e.s alkalmazottsporolás miatt plasztikárakiadni az nyugodtan vállalja be.
-
python1
veterán
Ha már ilyen de sz@r vagyok itt- ott napot tartunk,akkor nekem is lenne egy kérdésem.
Nekem meg a vállam nem akar fejlődni rendesen.
Gyakorlatok:
Nyakból nyomás 4x10
oldalemelés 4x10
oldalemelés döntött törzzsel 4X10.Valami tanács?
Ja tényleg,tacskóban még mindig le van árazva a CarboX,ill a bigyotök cuccok,beugrottam wc papírért és vettem még pár csomival.
-
dragonfx
veterán
hehe hát ugy sejtem én is ninc smás megoldás vagy valami csodőv vagy valami ami leizzastja onnan mondjuk a szaunába a zsirégetővel?
God>>jo tudommindenkinek ez a probelm de hátha valaki tud valami tuti ötletet erre.
Dexar>>nem a baj a lényeg te vagy a legokosabb..jol van kis tojás be ne fessenek husvétkor....
Jim>>de ez nem logikus ahol a legtöbb van onnan kéne leghamarabb és a legtöbbnek lemennie nem?
így igazságos....
.én szenvedek érte ő meg eltünik onnan a faxba.
ok vágom diéta de a faszom éhezteti magát....meg amelett nem izmot veszteni....igaz a szinte semmiből...sokat nem lehet. -
válasz
mocsanisi #13813 üzenetére
nincs tömeg nincs mell. Ezeken a képeken a hat meg kar se mutat túl nagyot. De jó alkat vagy, sok időd van. Mellre próbáld ki a tárógátast súlyzó helyett alsó csigán, faxan lehet keresztezni a mellett rendesen meghúzza. Mondjuk mellem nekem sincs, pedig 4 napig izomlázas meg a nyakamig bedurran...
-
Eagl3
veterán
válasz
gooool #13834 üzenetére
Pont valamelyik srác panaszolta nekem a teremben, hogy mennyire asszimetrikus. Én akárhogy néztem nem igazán láttam rajta, hogy az lenne, pedig elmondása alapján egyik keze 42 másik 44 stb.
Nem azt mondom, hogy nem lehet észrevenni, de másnak az ilyen dolgok szerintem nem tűnnek fel. -
gooool
őstag
Üdv!
mocsanisi-hez hasonlóan én is alulfejlettnek érzem a mellem, de most ezeket a tanácsokat, amit neki adtatok megpróbálom én is hasznosítani.
De ami még nagyobb problémám jelenleg:
Anno mikor elkezdtem kondizni a bal oldalam nagyon el volt húzva a jobbtól, lévén full balkezes/ballábas vagyok.
Most ez meg olyan szinten a fordítottja lett, hogy szemmel láthatóan nagyobb a jobb karom és mellem, ami meglehetősen zavar. Ez ellen van valami módszer vagy így jártam?
Szerencsére erő tekintetében elhanyagolható a különbség.Köszönöm a segítséget!
-
BÁ Nutrition
addikt
pont ezt akartam írni én is
sőt lehet hogy egy ideig csak döntött pados nyomást csinálnék
30 és vagy 45 fokon, és minden edzésen egyenes rúddal és egykezessel isill ha guillotine press-t nyom akkor az is mehet egyenes padon
nekem nagyon sokat segített, régebben semmi mellizmom nem volt, hiába voltam erős
mióta csak mellből nyomok meg is nőtt. -
Ijk
nagyúr
válasz
mocsanisi #13808 üzenetére
Egyrészt tömegelni kellene. Mennyi a napi fehérjebevitel? 80 kilóig fel kéne menni.
Másrészt fejleszteni kell a ferdepados nyomást. Fogod a 15 kilós egykezeseket, és csinálsz 4x30 ismétlést. Koncentrálsz végig hogy mellből nyomsz, préseled. 20. ismétlés után már égnie kell a kulcscsont alatti területnek ha jól csinálod. Negatív szakasz is fontos, nyúljanak alaposan a rostok.
Koxszal azt éred el, hogy ugyanekkora vagy kicsit nagyobb mell felett még nagyobb vállak és karok dominálnak. Amíg az edzéseid nem adnak arányos alkatot addig bele se kezdj kémiába.Ez a legnehezebb ebben a sportban. Nagyon kevés az a szerencsés ember, akinek arányos a fejlődése, erőgyakorlatokból arányosan veszik ki az izomcsoportok a munkát.
-
spammer
veterán
Hát-váll, adta
Most meg jól bezabáltam, és jön a húsvét, tömegelni fogok
(vagyis már elkezdtem
)
-
mocsanisi
senior tag
-
_NCT
addikt
válasz
mocsanisi #13816 üzenetére
Héten láttam egy srácot, felkogszolta magát, majd abbahagyta és kisebb lett mint volt. Ez aztán az edzés. Arról nem is beszélve, ki tudja h a szervezeted hogy tolerálná. Kb mindenki körberöhögte utána a teremben. Nem az a szégyen ha nem leszel nagy állat, hanem a fenti story és társai... Amúgy meg én úgy vagyok vele, h nagy ember nagyot puffan
Én sem nyúlnék soha ilyen gogszhoz, ha esetleg nem lelem örömömet a testépítésben, mert mondjuk mindenki nagyobb lett egységnyi idő alatt, akkor sem kell elkeseredni. Keress másik sportot, küzdősportban pl jó lehetsz
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Stirbi #13818 üzenetére
Erről már leírtam a véleményem, hogy mindenki az vállal be a céljai érdekében amit akar, ez egyéni döntés. Lehet túl nagy egó, vagy önimádat, de nem teljesen érdekel ebből a szempontból más véleménye (véletlenül se vedd támadásnak, nem annak szánom véletlenül se
)
Halas fórumon van erről egy elég hosszú topic, érdemes elolvasni. Az a címe hogy "Szenvedélyem: A tesztoszteron". Sokan leírják a véleményüket az egészről, és 1-2-őt én magamévá tudok tenni. Miért lenne egy versenyzőnek szert használni. Hogy egy érmet vagy elismerést bezsebeljen? Akkor miért nem lehet egy hobbistának a saját maga célja érdekében felhasználni? De erről hosszasan lehetne vitázni.
És félre ne értsetek, én se mondom azt hogy 21 év alatt akárki is tesztoszteronhoz, vagy származékához nyúljon, vagy 1 éves edzésmúlttal. Szó sincs ilyenről.Szerk.: Én ahhoz tudnám hasonlítani, mikor egy szívóbenzin motort tuningolnak. Pofozgatják stb.stb., valaki megreked egy szinten, más pedig rájön hogy vagy nagyobbat kell venni (ami ugye a példánál lehetetlen mert nem lehet más genetikát, testet venni), vagy elkezdik turbossá alakítani. Csökken az élettartam, sok pénz, sok meló, nekik mégis megéri. És nem mindenki viszi drag-re ezek közül az autóját
-
Radnix
senior tag
válasz
nagyon idióta pózban fotóztad, így persze hogy szarcsocs
viszont kurva nagy mázlid van, mivel alapból az izomforma jó, látszik, hogyha felszedsz rá tömeget, akkor egyenletesen fejlett lesz, középen sem lesz lyukezért pl irigyellek
Amúgy én kétszer edzeném, egyszer alacsony ismétléssel fekvenyomás kevés sorozattal erőre, másik napon meg 8-tól 20 ismétlésig, a gyakorlatok utolsó sorozatát bukásig, utolsó gyak utolsó sorozatát pedig vetkőző szisztémában nagysúly-közepes-kicsi-halál
És mindenek előtt szabályosság, kivéve az erő napon. tárogatásból semmi estre se hagynám ki gépen, középen jól ráfeszítve, megtartva.
És persze adnék neki 12 hetet h látszódjon is. -
No mi az idetévedtél az oakley topikból?
Kipróbáltam ezt az MHP MYO-X-et, jó, hogy nem adtam érte pénzt. Bár ahogy néztem dícsérik, én egyelőre semmi extrát nem tapasztaltam.
Lábazással elég jól haladok, 105-be belemet 3x teljes mélységig, felhúzásban 150-nél járok, de még sztem +10-15kg belefért volna. De ez még elég friss, majd erősödök.
-
Stirbi
addikt
válasz
mocsanisi #13816 üzenetére
A koksz-profiknál nyilvánvaló oka van, de egy hobbiból sportot űzőnek minek? A koksz a gyengék eszköze.
Ha genetikailag ilyen vagy akkor a koksztól sem leszel mellből izmos! Lehet javítani kéne az edzésintenzitáson, a gyakorlat végrehajtásán, a túledzés izomleépítő hatású.... stb
Akkor kell feladni valamit, ha bélyeg van rajta, ezt sose felejtsd el.
-
meroly
veterán
válasz
szarcsocs.jpg
Cseréljünk, nekem a karom fejlődik kurva nehezen és a csöcsöm jobban. Rá kell állni, hogy tényleg azt picit pihentesd és csinálj mellre alap térfogatnövelő gyakorlatokat (áthúzás, tárogatás, nagy súly, kis ismétlés), de gondolom ezeket csinálod is, akár mehet heti többször is, szerintem. Idő, idő és idő kérdése, és szépen fejlődni fog az is.
Egyébként a forma faszányosHát-bicepsz adtka, vasárnap érkezik a kretingogsz első hetének statisztikája
-
Eagl3
veterán
-
-
Eagl3
veterán
válasz
Nem csak a mellizmoddal van gond, hanem gyakorlatilag a karodon kívül minden elég lapos. Nem rosz indulatból de így kicsit ortopéd az összkép.
Mi lenne, ha nem edzenéd a karod csak kb. havonta egyszer, úgy sem lehet kikapcsolni teljesen a többi gyakorlatnál és ráfeküdnél a többire?
-
venge
aktív tag
Bicepszre toltam, egyenes rúddal, ülve két egykezessel, majd Scott-padon egykezessel.
A végét úgy zártam, hogy francia rúdra felpakoltam a súlyokat csökkenő sorrendben, majd Scott-padon széles fogással megcsináltam tízet, majd szűken is. Ezután levettem egy-egy kis súlyt így is ugyanezt, majd még egyszer csökkentettem a súlyokat. Mindezt folyamatosan. A végén már alig bírtam fogni a rudat, úgy bedurrant ... az alkarom. -
mocsanisi
senior tag
Srácok akkor szeretnék segítséget kérni. Az alap dolgokon kívül, mit lehet kezdeni egy rohadtul sehogy vagyis nehezen fejlődő csöccsel. Izomérzet, durrantság, izomláz mindig megvan, sokkal jobban mint a többi testrésznél, mégis siralmas a helyzet
kép
-
Dexar007
veterán
válasz
Zomb€€ #13805 üzenetére
jookomak : Nem tudom ki számolta ki 550Ft-ra,de az azért elég túlzás.
Én megnéztem builderen az eddigi vásárlásaimat,és szeptember óta elment 100 ezer csak tápkiegre (persze csak scitec) ezt elosztjuk 7 hónappal,pontosabban inkább 8-al, mert még áprilisban is bőven lesz még belőle akkor kijön havi 12-re a fehérje/szénhidrát/vitamin. A leggagyibb 200ft-os rizsből elfogy 15kg az 3000 Ft, a csirkéből 18, ami ha szerencsém van akkor 1000Ft-os kilónkénti áron tudom beszerezni,vagyis 18 ezer,mellé a napi fél kg zöldség (fagyasztott zöldség mix 350ft 1kg) 5300Ft.Esetleg még zab is kell napi 100g vagyis még 5 ezer. Vagyis kijön durván 40-44-re a havi adag.
-
jookomak
őstag
válasz
spammer #13796 üzenetére
Nem is feltétlen drágább a "gyúrós kaja", hanem inkább időigényesebb. Számomra legalábbis. Valaki a múltkor kiszámolta a saját fogyasztását, 550-re jött ki egy nap. Mikor mocskot eszik az ember, a reggeli jön ki ennyire. Egy kis fornetti, meg egy büfés szendvics, és heló. Egy kóla 250, csoki 150. Ha ezeket sikerül eldobni, mindjárt nem vészes az étkezés. Tény, hogy rá kell szánni azt a napi egy órát, míg elkészíted a csirkét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- PS Plus előfizetések
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest