- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
spammer #27362 üzenetére
Magnéziumot és multivitamint szedek. Naponta kerül az asztalra gyümölcs és zöldség, tejtermék (nagy átlagban), teljes kiőrlésű kenyér/kifli. Annyira nem vagyok ráfeküdve, hogy emiatt "csirkézzek", mint mondtam nem szénné akarom gyúrni magam, megfelel nekem ez a változatos táplálkozás. Folyadékbevitelem 2,5 liternél több, ebből fél liter víz, 1,5 liter ásványvíz, többi gyümilé.
Egészséges szeretnék lenni, mert úgy érzem a lelki egészségem feltétele, hogy a testem is tökéletesen karban legyen tartva. -
-
_NCT
addikt
válasz
spammer #26890 üzenetére
Nem fél év alatt akarom kigyúrni magam és engem sem izgat a sound. Viszont kép alapján ilyen before-after képen alig látok magamon fejlődést, sőt néha mintha ugyanott járnék mint fél évvel ezelőtt. Igaz nem erőben, mert erőben fejlődtem, csak külsőleg szomorodtam el picit.
-
flierqqq
tag
válasz
spammer #26812 üzenetére
Igen, picit újítani kéne a külsőn.
(#26814) Ijk: Az edzést (az úszással és 1 HIIT-tel kevesebb van, illetve a szerda pihinap, de szeretném még intenzívebbé tenni a zsírégetést) 2 hete csinálom, de eddig nem nagyon figyeltem a kajálásra és nem szedtem semmit.
Amúgy áprilisban kezdtem egy elég komoly 6 hétbe, le is ment 7 hét kiló csak, sajnos majdnem az egész visszajött, több mint 1 hónap kihagyás miatt.
-
Radnix
senior tag
válasz
spammer #26783 üzenetére
Meglepően nyugodt, kellemes hangvételű válasz bunnytól, nem egy olyan indulatból odafosott böfögés.
más: szerintem felesleges kiakadni azon, hogy ki mit tesz ki facebookra, vagy hogy a hogy-ot h-nak írja...
Aki nem képes befogadni ezt a facebookos világot, annak nem kell regisztrálni. -
venge
aktív tag
válasz
spammer #26646 üzenetére
Enyje már:
"A fiatal kiscicáknak szervezete egy laktóz nevű enzimet tartalmaz, ez segít nekik megemészteni az anyjuk tejét, de a tehéntejnek teljesen más az összetétele. A laktóz szintje magasabb, a kalcium-foszfor aránya más és nem tartalmaz annyi fehérjét és zsírt, ami a kiscica táplálásához és növekedéséhez szükséges. Amellett, hogy nem tartalmaz elegendő tápanyagot, a tehéntej komoly hasmenést okozhat a fiatal kiscicáknak, mivel annyira eltérő attól a tejtől amihez ők hozzászoktak. A hasmenés a kiscicáknál hamar életveszélyessé is válhat a dehidratáció miatt." - Ezt még O.V. is tudja!Megint jön egy pár napos kín! Tegnap lábaztam...
-
-
PowerBuldog
veterán
-
Nightmare
senior tag
válasz
spammer #26352 üzenetére
Elfelejtettem nevetni.
De viccesek vagyunk ma.Kicsit unalmas, hogy hülyének nézitek az embert.
Visszaolvastam egy-két ember kezdő hozzászólásait, nem tudom azok mire verik magukat. Úgy látszik itt ráragad az emberre a rég. Örüljetek neki, hogy okosak vagytok, meg Ti a megmondó emberek mindent jobban tudtok.
-
deniro2
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer #26131 üzenetére
mostanában nézem Matt Ogus nevű arc videóblogját a youtube-n. A csávó naturál testépítő elég jó fizikummal és az ő haverja ez a Jeff Seid. Mondjuk a videók alapján valóban nem egy szimpatikus arc (legalábbis nem az én értékrendem - bár ha 19 éves lennék és ilyen izmos meg jóképű lehet én is így adnám magamat
) Az hogy profi lett nem az ő "hibája" hanem az IFBB szervezeté (már ha ez hiba)
Lényeg egyébként hogy ők nem a csirkerizses diétázok, hanem a makrószámolgatós módszerrel készülnek, pl. simán megy a szendvicsjégkrém, meg edzés után a tortilla....Nyomja bele az okostelefonba mit evett.
-
törölt tag
válasz
spammer #26026 üzenetére
nem emlekszel ra milyen volt fiatalnak lenni? Az embert mindent hamar akart, lehetoleg holnapra. Aki 19 eves annak hiaba magyarazod, hogy naturalban jo edzesprogrammal meg kajalassal majd 25 eves korodra izmos leszel: o jovo hetre akar izmos lenni, mert ilyen fiatalon 5-6 ev meg teljesen belathatatlan idotav.
Meg aztan az nem vigasztal senkit, hogy majd 25 evesen dughatod a csajokat, legyel turelmes
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer #26000 üzenetére
azért mondtam, hogy kizárva egyéb életbeli tényezőket. pl. én heti kétszer edzek egy héten, nem tudok klasszikus testépítő edzést csinálni (amúgy se mert a terem nagyrész kézisúlyzók és gépek hiányában alkalmatlan erre) ezért kénytelen vagyok variálni. Ettől függetlenül bele-belecsempészek testépítő jellegű "volumen edzést" még ha nem is fér bele annyi.
én nem hiszek abban hogyha erős leszel nagy is leszel automatikusan, mert akkor nem lenne 80 kilós súlyemelő kategória
de igazából saját tapasztalatom alapján az jött le, hogy jelenlegi helyzetemben tök mindegy hogy edzek HIT, volumen, teljes test madcow, nüansznyi különbségek izmossági fokban, de jobban érzem magam, ha vannak alapgyakik, meg számok amikhez tudok igazodni, meg amiket felül kell múlni
-
GyurosAki
tag
válasz
spammer #25912 üzenetére
spammer, BÁ: A probléma mindössze annyi bunnyval, hogy amikor a 30kiló alatt majd összesz*rtam magam akkor is tolta, hogy nem baj 4x egymillió ismétlés heti egyszer, meg a féllábon fejen állva csigás izolációs gyakorlatokat. Holott ezeket egy adott erőszint alatt teljesen feleslegesek, mert csak a fejlődésemet hátráltatják. Én is teljesen úgy voltam mint Nightmare. Napi 6-7x telezabáltam magam, hányásig guggoltam (bár ő ezt kihagyta, lehet ez volt a baj
) éreztem az izmot, pumpáltam mint az állat. Aztán semmi. Utánaolvastam olyanoknak, hogy erőkifejtés, idegrendszer, miofibrilláris és szarkoplazma hipertrófia. És rájöttem, hogy sokkal inkább az erőre kell fókuszálnom. Jedinek kell lenni. Érezni kell, hogy s mint van az Erő!
Radnix: Dehogy poén. Én még a legelső Runtilten is ott voltam
-
Nightmare
senior tag
válasz
spammer #25861 üzenetére
Sorozatszámok, és az egyéb paraméterek alakulása.
Ismétlések száma és eredménye
Kívánt eredmény 1-4 ism. 4-8 ism. 8-12 ism. 12-20 ism. >20 ism.
Erő 5 4 3 2 1
Miofibrilláris hipertrófia 5 4 3 2 1
Szarkoplazmatikus hipertrófia 2 3 4 5 3
Robbanékonyság 4-5 4-5 3 2 1
ATP/KF tárolás hatékonysága 5 4 3 2 1
Idegrendszer adaptáció 5 4 3 2 1
Vérkeringés javítása 1 2 3-4 4 5
Laktátküszöb javítása 1 2 3-4 4 5
Fájdalomküszöb javítása 1 2 3-4 4 5
Csontsűrűség növelése 5 4 3 2 1Jó hülyén adta be.
forrás.Nem inni belőle.
-
brownus
veterán
válasz
spammer #25413 üzenetére
ez ilyen íngyulladás ami bedagad, de nem fáj, nem? olyan volt nekem is, régebben mikor állandóan ropogtattam az ujjaimat, szokj le róla!
és magától elmúlik
képek róla hát ekkora nem volt! lehet ez mástól van!?!
-
-
deniro2
senior tag
-
Ijk
nagyúr
válasz
spammer #24766 üzenetére
Pedig egy dekát nem híztam, tavasszal 100 voltam, pár hete visszafogytam 96-ra, most 97 de ez leginkább a kreatin miatti víz. Jelenleginél szálkásabb tavaly nyár végén voltam 90 kilósan. Nekem jó ez a mostani állapot, talán nyáron 2-3 kilót ledobok, de nem érdekel. Sokkal jobban érzem magam így, sokkal jobbak az edzéseim mint tavaly.
deniro: Karom most 41-42-es, ugyanúgy gyilkolom mint a többi izomcsoportot. Talán most a tolódzkodásoktól újabb löketet kap a tricepsz.
Most a melledzés:
fekvenyomás 16x50kgx2, 12x60kg, 10-7x70kgx3 (bukásig)
ferdepados nyomás 20kgx16, 24kgx12-8 (bukásig)
tolódzkodás gépen, 60kgx16, 70kgx12x3
tárogatógép 60kgx10-12edzés végén bicepsszel felváltva nyomok 4 sorozat saját súlyos tolódzkodást 8-12 ism (amennyi megy)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged