- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
-
Woodslave
félisten
kezdjük egy élettani alapvetéssel, amit mostanában 1000 kutatás igazol, azaz a napi többszöri kaja nem gyorsítja fel az anyagcserét, nincs hatással a fogyásra. (lehet nem egyetérteni persze már az alapvetéssel se
)
a napi 6-7x-i étkezés sztem alapvetően a versenyszintű testépítésből ered, ahol van is létjogosultsága napi 300-400 gramm fehérjével és 500 gramm ch-val "diétázó" versenyző valóban nem tudja ezt 2 étkezéssel elintézni.
--> ebből jön a bro science, hogy akkor mindenkinek ezt kell csinálnia
--> aztán van az összeesküvés elmélet, miszerint szilárd kajából nincs ember aki ezt megcsinálja, tehát a tápkieg cégek érdeke is életben tartani ezt
--> egy 50 kilós nőnek semmi értelme fentiek szerint hogy a napi 1200 kcal-t 6 részre osztva madáradagokat csipegessen...Sztem egy 80 kilós férfinak se (amúgy is faxnak diétázik, mi) de most komolyan férfiember és 100 gramm húst eszik 20 gramm rizzsel
--> egy átlagdiétázónak (illetve aki ezt bírja az nem átlag, de monjduk akkor úgy, hogy nem testépítő versenyző) tökéletesen előre kiporciózott étellel van egyedül ennek létjogosultsága. Ha az ebéd menza, akkor ne egyél tízóraira még egy fehérjeszeletet mert begyorsul az anyagcsere vagy/és nem esik le az izom...
--> a sok apró étkezésnek lélektanilag lehet előnye, tudod, hogy 3 óra múlva ehetsz, de ezt is azért várod mert lófax adagokat csipegetsz. Különben meg akaraterő kérdése, éhes vagy attól még nem kell kimenni a pékségbe pudignos párnáért (személyes példa)
-
törölt tag
en mostaban szarazon eszem, 75g zabpehely, keves fahej, egy alma feldarabolva es az egesz meglocsolva lenmagolajjal es jol osszekeverve.
De korabban ettem ugy hogy is, hogy proteinport feloldottam egy keves vizben, raontottem a zabpehelyre, majd az egeszet megmikroztam, amig megpuhult a zab.
(#18494) kennystyle
en is visszaestem eroben, az utolso nehany hetben szinte csak tamolyogtam edzes kozben, annyira keves volt a ch.
Aztan hetfon csak kicsit emeltem a ch-n, maris sokkal jobban ment az edzes....
-
brownus
veterán
ezt akartam írni én is, hogy heti 1-2x van halas vagy sushis nap, de az kapásból 2x annyi mint a cs+r kombó...
szoktam ilyet is; két-három főtt tojás párolt brokkolival, pár szem hántol mandulával, mellé egy kis olíva olajos mártás.... 10 perc alatt megvan, és finom, tartalmas étel. vagy virslivel a tojás helyett, hogy változatos legyen.
délutáni nasinak, ezzel kiszoktam váltani egy kajálást; aszalt goji+banán+ vörös-áfonya + hántol mandula és mogyoró. csak egy marékkal!
ja, és ott van a marha, sertés sovány hús is...
csajom elvitt múlthéten a pampasba kajálni, mert hb-jem volt, igen, már én is közelebb a 40hez, ami sem a fizimiskámon sem a viselkedésemen nem látszik
(forerörjáng) és angus marha steaket ettem, aki szereti a jó steaket annak kötelező!!! életem legjobbja volt, mennyei!
-
spammer
veterán
Azért azt ne felejtsük el, hogy azért nem mindenki RoniKómen vagy Mutáns Ogre, hogy annyi pénzt toljanak bele, hogy 19 sportkocsija legyen. Nem hullanak ölükbe a szponzorok, nem nyomják őket rogyásig lóvéval, szóval nyilván elfogadnak egy szponzori ajánlatot és megbecsülik, hogy nekik legalább "jutott".
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát igazából nem az életkor határozza meg.... Inzulinszintet mértek? 1-es típusban nincs inzulintermelés egyáltalán.
Nekem 9.2 is volt a HbA1C-m, 14,6-os cukor mellett, mikor észrevették most meg 5,7 volt legutóbb, az idegeskedés ellenben nagyon tudja emelni, nekem 1mg Gliprex a gyógyszerem. -
philoxenia
MODERÁTOR
Azt értem, csak két szelet panírozott halban a tiszta szénhidrát elvileg majdnem nulla, ezek szerint valami adalékanyag lehet benne...
Sőt a panír, mint zsírban sült morzsa nem is emészthető könnyen, mondjuk a kenyérhez képest, gondolom jó kukoricás cukros lehet a gyári panír...
Magam kettes típusú vagyok, de ennyire kevés szénhidrát nem érzem, hogy számítana.... -
siti
őstag
philoxenia
panír: szénhidrát testem ebből cukrot, cukorhoz inzulin. ja inzulinom nincs. -
Ijk
nagyúr
Miért nem mondtad neki egyszerűen hogy biztos koxol.
spammer: Csak találgatni tudom az okokat, valószínűleg jóval kisebb az igény az egészséges élelmiszerekre, ezért magasabbak az előállítási költségek mivel sokkal kisebb a termelés. Az a baj hogy ezek nem finomak, sőt szinte ehetetlennek érzik akik nincsenek úgymond hozzászokva. Nagyon nehéz átnevelni az embereket, a legnagyobb motiváció a külső miatti hiúság ami átalakítja az étrendet.
-
spammer
veterán
-
mocsanisi
senior tag
"de szerintem szteroidokkal bárki lehet ilyen" - orbitálisan nagy tévedés. A többivel nagyjából egyetértek.
Más: Énis bekaptam valami vírust, tegnap 38 alá nem ment a lázam, mondjuk gyógyszerből csak db2 Dolgit Max 800-at vettem be. Reggelre semmi láz, kis taknyosság meg rekedtség. Ma elballagtam a dokihoz, mondta hogy szerinte 3napig antibiotikum. Mondom neki hogy muszáj, mert életembe 1x szedtem, de akkor tényleg elég gáz volt a szitu. Válasz: végülis nem, pihenjen, teázzon, sok vitamin illetve acc. Jah és meg lettem dícsérve hogy emeltem a C-vitamint napi 3g-ra betegség miatt
siti: okés, félreértelmeztem.
-
dragonfx
veterán
gyurosok ergo aki a testépitéssel foglalkozik.szerintme egyszerűbb ha átiratjátoka topikcímet gyurosok offolos topikja.és vele práhuzamba megszületika Testépítés és mindne velejárója című topik.ugy gondolom aki normálisan kérdést választ tapasztalatokat vár így korrekt velük szemben nem gondolod?
-
python1
veterán
Szerintem nem.
Ha már elértél egy szintet,akkor kell mindig,szinten tartás végett fogyasztani.
Anno mikor még edzettem 1000-el akkor én is ittam mindig,meg zabáltam,persze akkoriban még ennyi jó tápszer nem létezett,de koxx nélkül elértem az 50-es kart,135 mellbőséget,ezek "meleg" méretek.Aztán jött egy jó kis szívizomgyulladás aztán lejtő,sírni tudnék,de mára már újra belelendülök. -
Jim-X
őstag
Köszi! Rájuk szóltam, hogy mi a helyzet és már jött is egy sms, hogy átvehető mától a csomag
"Vonat kemény" ezen sírok most
(#10898) kenny123 : Csak addig leszel kívülálló amíg odamész... utána maximum haverok, esetleg barátok lesznek
Emberek közé azért szoktál járni, jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged