Hirdetés
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
De jót melleztem-karoztam ma. Úgy bedurrantak a melleim, hogy az összes kis buzi gimnazista gyerek, akikkel tele volt a terem, azt sasolta amikor elment mellettem. Mostmár tudom milyen lehet a nőknek

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
joamilestoné: Nem azért kis buzik mert gimnazisták. Kicsik és a csöcseimet bámulták a kis buzik, akik mellesleg gimnazisták

-
Manitou
veterán
Most egy hétig nem edzettem, ráadásul masszívan alkeszpateszkodtam és semmit nem fogytam, sőt talán még híztam is egy hajszálnyit, pedig azt hittem vagy 2-3 kilóval kevesebb leszek. Derékra felpattant vagy 1-2cm, amúgy maradt a forma. A kaja meg nagyrészt pizza meg májkrémeskenyérből állt, 1-2x meg volt egy kis pörkölt.

Ma voltam edzeni, viszonylag maradt az erő is, pedig olyan pusztulat meleg volt, hogy csak úgy folyt rólam a víz, pedig nem vagyok annyira izzadós. Volt vagy 30 C alsó hangon a teremben.
-
P00By
nagyúr
Na 77 kiló(-12). Mikor hazajövök már csak 55 leszek

-
Kassadin
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, mi szeretnénk valami formát elérni, nem úgy mint egyesek.

-
Bibby
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Lesz ám ott még cottage is akcióban 150-ért, azt se felejtsd ki.
-
macikos
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Na, már csak te hiányoztál...
"Az első ember akit megölt a Terminátor"
-
God Vazzeg
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Köszi, király vagy!

-
headhunter
addikt
Off...
LIDL : 2011.07.21-2011.07.27-ig!
Zabpehely "függőknek" :
Nordwaldtaler zabpehely 500g, 199Ft helyett 139 Ft
___________________________________________________Pontos adagolás :
Diétás konyhamérleg : 3.399 Ft helyett 2.500 Ft
[link]
___________________________________________________Futópóló : [link]
-
macikos
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
Én se tudom mikről beszél

Aztaq milyen nőt láttam a belvárosban. 175cm, szőke, vékony, úgy 40 év körüli, olyan teste volt, hogy majdnem elcsöppentem a lámpánál. Fekete cicanadrágban volt, de úgy feszült a s*ggén, hogy ááááá. Fel kellett volna vennem videóra. Szerintem hivatásos volt.
-
Woodslave
félisten
tegnap elmentem edzeni este, csak melleztem. Mivel nem szeretek sokat és sok sorozattal edzeni, főleg a HIT módszert részesítem előnyben, de mivel egyedül voltam ezért csináltam egy jó kis volumen edzést.
Kezdtem ferdepados nyomással. Mivel a ferde pados nyomáshoz barkácsolni kell és a pad is csúszkál ha normálisan rakja az ember a keret alá, így megfordítottam. Ezzel az a baj, hogy a nyomást az alsó pontról kell kezdeni. Na ez nálam -20%-ot eredményez a súlyban. Ebből ezért csak 2 sorozatot nyomtam le. Aztán nyomtam 4 sorozat alsó csigás tárogatást padon. Ezután 4 sorozat Gironda Neck-presst, gondoltam kipróbálom mennyire nyírja a vállam. Annyira nem, mondjuk a használt súly az a szánalom és a nevetség határán volt, de próbáltam legalább érezni a mellem
. Ezután ülve nyomás volt 4 sorozat, majd felső csigán keresztezés 2 sorozat.Edzés után töltöttem rizzsel, fasírttal meg dinnyével.
Ma egész nap úgy érzem, hogy be van durranva a mellem, mint az állat és van egy finom kis izomláz is.
-
LOTR
addikt
pózólj hárdkór

-
Bibby
addikt
Ha már pénzes csajozós, akkor ezt olvasgassátok.
Szerintem nagyon jó.
-
P00By
nagyúr
Múlthét elött alig edzettem. Multhéten semennyit. Most sem és megyek 15 napra nyaralni
Igazi HC vagyok 
-
Bubee82
őstag
Na, jólvan, elég volt most már

Mindenki legyen olyan, amilyen akar lenni aztán egyezzünk meg ennyiben

Szóval a Maci maradjon dagadt, én meg leszek 58 kilósan csajok kedvence

-
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy jól esik...

nekem is jól esett amikor csak annyit mondtak a finn csajszik, hogy ha nem tudják a nevem csak azt mondják, hogy a magyar vin diesellel mennek valamerre...
csak amikor írtad nekem először máshogy jött át...
Tamoo: Miért ki miatt csinálnám? anyám miatt ? Csakis magam miatt szenvedtetem a testemet, mert ez nálam már egy életformává növi ki magát hála égnek... és remélem ha dolgozni fogok akkor lesz esélyem tovább fenntartanom a dolgaimat

-
Tamoo
nagyúr
válasz
macikos
üzenetére
Én amikor tömegeltem mint egy állat malacjelmezben, mellette nem mozogtam semmit, állandóan betegeskedtem. Amióta nyomom a bringázást, meg pár kiló le is szaladt, százszor jobban érzem magam a bőrömben. Pedig még nagyon messze vagyok a "száraztól"... Egyszer kipróbálhatnád.
Aki meg azt mondja, hogy csak maga miatt csinálja az hazudik (lehet magának is)

-
macikos
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Te meg el se kezdd
Én ezt csak magam miatt csinálom. Jó, persze van bennem egy kis "féljem tőlem mindenki" érzés is, de kiben nincs. Mindenesetre engem nem ez motivál. Egyszerűen csak nagy akarok lenni. Én anno nagyon kicsi vékonyka kisfiú voltam. Most nem vagyok kicsi. Jó érzés. Na meg ahhoz képest, hogy most is majdnem 140 kiló vagyok, egyáltalán nem vagyok kövér. Jó, látszik rajtam, hogy nem vagyok egy fitnesz modell, de ki az aki naturálként 100 kiló felett zsírmentes tud lenni. Tudom, menthetetlen vagyok

Egyébként én nem is vagyok olyan nagyravágyó! Van egy haverom, ha össze kellene minket hasonlítani, akkor ő kb. 10-szer akkora szeretne lenni, mint amekkora én szeretnék
Aki nincs 120 kiló minimum 50-es karral az szerinte nem ember. Szóval vannak nálam súlyosabb esetek is 
A nőknek meg Kevin Levrone, Phil Heath, Flex Wheeler se tetszene. 100-ból 99 azt mondaná, hogy ezek rondák, na meg a farkuk is kicsi+buzik is
Ennyi. A nők miatt semmit nem érdemes csinálni
Az meg tudjuk, hogy a csajozáshoz sok pénz kell vagy legalábbis a látszata annak, hogy sok pénzed van és kész
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Már nem azért, de ez a kérdezz meg 1 nőt azért vicc... ez úgy jön át mintha miattuk edzenénk... pedig nálam pl. kurvára nincs jelentősége, ki mit gondol rólam...
(volt már csaj akitől megkaptam már, hogy "túlzás" vagyok neki meg, hogy meddig akarom még csinálni... azóta nem beszéltünk... ennyi
) -
Boxer001
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Nem vagy teljesen hülye, csak olyan átlagosan.
Szóval az a baj, hogy te más szemszögéből nem látsz szerintem, csak a sajátodéból, és azt hiszed, hogy az a tuti. Nekem pl. már az is hatalmas eredmény lenne, ha lenne rajtam 10-15 kiló, minél több izommal...komolyan boldog lennék azzal az eredménnyel, ami neked még a szánalmas nyomorék giliszta szint, mert úgy látod, hogy csak a hatalmas mammutok a nyerők. Csak sokan nem lehetnek azok és pont...sőt, sokan nem is akarnak.
Meg aztán kérdezz meg 100 nőt, hogy mi jön be neki: egy Szlobi-féle testalkat, ami az igazi testépítés szemszögéből még kicsi, vagy egy hozzád hasonló tömeg. Nem akarlak elkeseríteni...
Attól még, hogy a legtöbben itt sose leszünk testépítős szinten...na attól még lehetünk "gyúrósok".Egy "intim" kérdés: téged gyerekkorodban folyton vertek úton, útfélen, hogy nem mersz kisebb lenni? Manapság már úgy se vernek meg, hanem leszúrnak...úgy meg tök mindegy, hogy mekkora vagy...egyszer kipróbálhatnál egy esztétikus formára diétázni, lehet a végén nem is éreznéd magad szarul, és még akár egy nőt is megdughatnál.
Jojo
Én se miattuk edzek, csak magamért...de melyik férfinak nem esik jól, ha tetszik a nőknek?
Na mindegy, nem vitatkozom, gyerekek vagytok még, hiába nagyobbak...

-
Boxer001
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Pont ilyet vettem én is egyet szürkébe, de még kéne valamilyen színben, tök zsír ebben a melegben. Persze én edzeni nem merek ilyenben.

Holnap mell-kar. Remélem a nyomás ismét menni fog, legutóbb strandnap után gyengültem...most vissza kéne hozni az előző állapotot, és azt is megfejelni. Lehet sokat szeretnék, kiderül.
-
macikos
addikt
Nagyon nem ment ma az edzés. Előzőleg beteg is voltam, stb. de a nagy meleg miatt pláne kész voltam. Pihenő közben ráadásul még segítenem is kellett fekvenyomásnál, komolyan azt éreztem, hogy mindjárt rázuhanok a gyerekre, annyira nem voltam magamnál, az a kimondott ájulós érzés volt rajtam, amikor kimegy a lábad alól a talaj és paff.
-
Tipo16V
aktív tag
és a női testépítőknél is így megy? betömegelnek aztán beszáradnak? de komolyan.

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Kar vót. Istenifinom vót. Feldurrant 150-re legalább

-
God Vazzeg
veterán
Mell-kar volt, jóvót

-
szőröscica
addikt
Hmmm, egy jól sikerült váll-hát edzés után nem mondom, hogy kielégítően visszatöltött az 50gramm teljes kiőrlésű kenyér, 2 szelet csirkemellsonka, és 20gramm camembert sajt. Meg persze közvetlenül edzés után a whey protein....
Délelőtt jobb szeretek edzeni, akkor az ebéd mindig segít, de mostanában sűrűsödik a munka, nem tudok elszabadulni, mert úgy nem lehet edzeni, hogy 5 percenként csörög a telefon.
-
Ijk
nagyúr
Amúgy 4 napja nem voltam teremközelben, mióta meghúztam a nyakam, ami még mindig fáj.
De holnapra talán elmúlik végre és csinálok egy olyan melledzést, hogy a végén össze akarok roskadni a kimerültségtől. -
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Mert ha lehetne folyamatosan jól kinézni akkor a versenyzők szerinted nem azt csinálnák? Akkor nem szórakoznának tömegeléssel meg szálkásítással, ha ilyen egyszerű lenne. Pont ez az hogy a versenyzőkről kell példát venni minden sportban, mert lemész boxolni akkor nem mondhatod hogy csak a zsákot ütöd és ha utcán van valami akkor majd talán tudsz mit csinálni. Nem, oda kell állni a másik elé és mindent beleadni.
Amúgy szvsz szarok rá hozzáállással testépítésben nem sok mindent lehet elérni. Meg úgy semmibe. Amúgy az utóbbi időkbe mikor lejártam minden gyakorlatot piramisban csináltam. A tömegelés amúgy meg nem feltétlen jelenti azt hogy zsírdisznóvá kell hízni...
Amúgy meg ez hogy eszel annyit amennyit bírsz, hát nemtudom. Eddig ha nem mozdult a súlyod, akkor az azt jelenti hogy pont elég kalóriát viszel be hozzá hogy szintentarts. Ha ez így marad akkor nem fog gyarapodni az izomtömeg, ilyen egyszerű. Olyat meg hogy zsírosodás nélkül izomtömeget növelni, baromira jól belőtt étrend, és "anabolika" nélkül én nem tudok elképzelni. -
Kassadin
addikt
Nem tudom, én egyszer még egy másik teremben láttam egy srácot, aki szerintem 80-90kg lehetett maximum(mellé átlag magasságú), de a szó szoros értelmében full izom volt a gyerek. Nem tudom hogy mivel érte el és mennyire jó a genetikája annak az embernek, de hihetetlen volt. Ez most csak így eszembe jutott, gondoltam megosztom ha már ilyen parázs vita folyik itten.
bradam: Gondolom azért nem ajánlja, mert a vércukorszinted nem lesz tőle egyenletes, hanem megdobja, majd hirtelen leesik. Hosszútávon fogalmam sincsen mennyire káros ez vagy nem. Nekem bőven megteszi a darált zab is.
Szerk: Akkor miért nem ajánlja? Leírhatnád vagy küldj privátot.

-
macikos
addikt
-
dnelb
veterán
válasz
macikos
üzenetére
Ilyen kijelentések elé rakd oda hogy szerintem ..
Én inkább leszek szálkásabb, neked csak fitnessnek számító 80-85 kg mint egy 140re behízott zsírmalac. Amúgy is mi érteme tartósan 130 felett lenni naturalba? Az átlagember ha rád néz nem az fog neki beugrani hogy húúbazd de izmos, hanem hogy dagadt vagy. Azon kívül hogy egészségtelen is. Ez a súlyközpontúság meg elég elterjedt erre fele is, nem 1 ismerősöm van aki alapból 100 kg @ 170 cm de azé még tömegel jumboval meg a sok faszsággal 
Kassa : ha megteszed amit meg kell ilyen még lehetsz .
Ő is csak 170 
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Nyilván, de mi nem vagyunk versenyzők hogy egy évben legyünk xy-szor formában a versenyre, utána meg behízni mint egy disznó. "Amatőrként" egész évben "jól" akarsz kinézni szerintem.
Én igazából már sz*rok erre az egész tömegelési mizériára, majd meglátjuk mire jutok ezzel a hozzáállással. Edzek keményen, eszek amennyi lemegy, aztán meglátjuk mire lesz elég.
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Az izmosság összefügg azzal hogy valaki "nagy"/hány kg? Ezt te se gondolhatod komolyan.
SzlobiG is kis vékony, de lehet hogy 5 év múlva(lehet kevesebb
), full izom lesz. Én nem gondolnám hogy a testépítés arról szól hogy hízzál be és akkor te mekkora bodis vagy. Pontosan arról szól, hogy mennyi izom van rajtad, nem arról hogy hány kg/mekkora hegyomlás vagy, amihez tegyük hozzá hogy genetika se árt. Én sose leszek hegyomlás a magam 167 cm-el, lényegtelen mennyit eszek, max elhízott törpe. Veled nem szabad ilyesmiben vitázni, úgyse jutunk dűlőre.A fitness modell az a czanik meg hasonlók, őket inkább ne keverjük ide.

Mocsa: Miért eddig nem 8-15-ig terjedő sorozatokat nyomtál?

-
Bubee82
őstag
Maci Kos 4 prezidente
Majd hamarosan pattintok képet, aztán meglátttyuk mire elég itten a pehelysúly
Amit pehelysúlyokkal hordtak össze a verebek 
-
macikos
addikt
-
Zomb€€
őstag
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Ez megint genetika kérdése, mivel valaki csak szálkásítás után lecsupaszított, viszont van olyan aki tömegelés közbe is kockás hassal rendelkezik. Én rájöttem hogy ez az ektomorf vagyok dolog akkora hülyeség volt hogy csak na, szépen be tudok én is hízni, mezomorf lesz ez. Edzésnél átállok arra hogy 8-10 ismétlés alá nem megyek. Meglátjuk hogy milyen lesz a tömegelés, amúgy malac jelmezben jobban éreztem magam mint most :S
-
macikos
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A példád nem igazán helytálló.
Én járok a 6 literes S Mercedesszel, ami kurva sokat eszik, sokba van a fenntartása, sok helyet is foglal, nehéz vele parkolni. A másik csoport meg jár a kis pici széttuningolt Honda Civic Type-R-rel, ami kicsi, nincs benne felesleges több száz kilónyi extra, pörgős, jó az állóképessége, keveset eszik és elég jól megy, jól is néz ki, meg menő is a 20 éves fiúk körében, de a lányok tudják, hogy az S Mercibe kell beszállni.

-
Woodslave
félisten
válasz
macikos
üzenetére
szerintem meg a topic gyúrósók ide, nem gorillák ide. A testépítésnek az a célja, hogy jól nézzünk ki (legalábbis nekem és még ez se sikerül, de ez más téma) Nem az, hogy qrva nagyok legyünk 50% testzsírral...
te úgy állsz ehhez, hogy inkább jársz egy ifá-val, ami lehet kék, nagy és erős, meg kétüléses, de qrvára nem néz jól ki. Én meg inkább járnék egy sportkocsival, ami szintén kék, és kétüléses....

ja és reménykedsz, hogy az IFA karosszéria alatt valami qrva jó sportkocsi van amúgy
-
macikos
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Jó, neked. De mondjuk a testépítés arról szól, hogy izmosak legyünk, tehát hegyomlások, gorillák, mamutok, medvék, hústornyok, tesztoszteron hegyek, kamionok, stb. Tehát hogy olyan igazán qrvanagyok legyünk. Jó, a forma is számít természetesen, de az első akkor is az, hogy minél izmosabbak legyünk! Attól, mert a többség elégedett egy 70 kilós száraz formával, attól még nem ez a cél. Ne 70 kilósan legyen száraz, hanem 100 kilósan.
Át kellene nevezni a topikot: "Fitness Modellek ide"...
Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajnos az is volt