Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nem, de azért regenerálódni kéne ugye, és nem akarok azzal becseszni a mai edzésnek hogy lemegyek holnap is. De le akarok

(#48498) Jojo5: jah, de sosem szoktam ilyet csinálni, és még anno úgy tanultam hogy de gáz. Azt viszont nem tudom hogy egyszer megjátszva gáz e ;pp
És ti meg azért vagytok hogy megmondjátok

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon
üzenetére
Hja meg még annyi, hogy amikor 5 éve elkezdtem, akkor kb 2 hónapig mentünk le két haverral, aztán kikopott az egyik, majd a másik is, így már majdnem 5 éve full egyedül nyomom, mert mindenki béna, meg lusta, meg nem akar olyan jól kinézni mint én

Ezért is szoktam meg hogy mindig egyedül vagyok, aztán a topikba is ritkábban írok csak ha valamiben kételkedem akkor jövök ide hátha mondtok újat, és szerencsére néha szoktatok.

Amúgy ha holnap is megyek edzeni az gáz? Mert utálok egymás utáni napon, csak holnap délután megyünk majd Tokajra, és vasárnap jövünk haza és nem fogok tudni edzeni és meg fogok őrülni. Szal ma volt váll meg tricepsz holnap meg hát és lábazásra gondoltam.
-
Apollyon
Korrektor
Nah voltam edzeni vállra meg tricepszre, sajna ez most így jött ki, nem volt sem jobb sem rosszabb hogy éhgyomorra nyomtam mindenestre ittam egy powerade-et mert elég éhes voltam, viszont nem szédültem el 1x sem pedig nagyon megnyomtam az edzést, holott volt már olyan hogy meló után lehuppantam edzeni (pedig előtte ettem 2 órával) és majdnem elájultam pedig akkor sem nyomtam jobban mint ma.
NAh mindegy szal tök jó volt, a vállam és a karom is majd szét robban, jólesik, fasza edzés utáni érzés, kaja már volt rizs + csirkemell. -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
köszönöm szépen, hogy megmagyaráztad, mostmár világos

-
LOTR
addikt
válasz
Márk01
üzenetére
de azért kétlem, hogy egy cavintont csak úgy adnak a patikbában/teszkóban ha bemész és szeretnél venni
tehát vényköteles, csak ennyi a lényeg, azt pedig ugye nem szabad élelmiszerként/kiegészítőként forgalmaznibár ezzel biztosan tisztában vagy, de azért csak hozzá kellett fűznöm a hsz-edhez, mert az úgy azért kicsit hiányos
-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
A hasonló az a lábatlan ló...hol látsz te hasonlót egyébként?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem holnap csak csoffadékok lesznek, akkor elvegyülök.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként múltkor azt hittem téged látlak a teremben. Kopasz srác volt, de jobban megnézve nem volt olyan rúnya, mint te, illetve izmosabb is volt, szóval tévedtem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomics
addikt
synthol a soundon?

-
nepszter1
addikt
Az Universal Nutrition Animal Cuts nevű termék az Európai Unió területén a Bizottság döntése szerint nem forgalmazható, annak vinpocetin tartalma miatt, mely hatóanyagot az egészségre potenciálisan veszélyesnek nyilvánította.

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja persze, te véletlenül mindig ott vagy, ahol valamelyik ismert testépítő, hogyne...

Mi holnap megyünk strandra, kemény egy napra. Ez a nyár lehet ezzel ki is fújt...
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én tegnap lellén széjjel vok égve.

-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én szerdán láttam Bognár Gergőt a Fitness 2000-ben hát bazz vagy 1,5 fejjel kisebb nálam és 4x szélesebb legalább pedig ruhában volt...

Tegnap meg voltunk focizni délután 36-7 fokban és ugye mindenki tolta be a sört engem meg majdnem kiutált 1 csaj, hogy én nem sörözök jó, hogy nem mondta azt, hogy hülye gyökér állat vagyok...
-
dnelb
veterán
-
macikos
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Ahogy érzed. Én megpróbálnám kávé nélkül is. Az elején furcsa lesz, de utána észre fogod venni, hogy ez csak beidegződés, hogy éhesen nem lehet mozogni. Azért vizet vigyél magaddal bőven és valami szőlőcukrot, stb. mert nagyon meleg van, de fogod bírni, ha én is kibírtam, pedig elhiheted, nekem a legrosszabb az állóképességem a topikból meg egyébként is nagyon tudok nyígni a kaja miatt

-
Apollyon
Korrektor
Jó reggelt, kb 20 perce keltem, korog a gyomrom, az gáz ha rizs + csirkemellet reggelizek és úgy megyek le edzeni?
Vagy nem tom mi lenne most a legjobb kaja közvetlen edzés előtt, csak hogy ne ájuljak ott el de rosszul se legyek. -
God Vazzeg
veterán
Megjöttem, szombaton majsán voltunk strandolni, vasárnap meg vadkerten
Csoki barna vagyok, majsán ott volt a Tóth Dani is, pff, kurva nagy most, be van tömegelve rendesen
Olyan idő volt, hogy nem győztem sörözniásványvizet inni
-
dragonfx
veterán
áhh ilyne időbe edzeni halál

-
Kassadin
addikt
-
laci06
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Én sem azt irtam, hogy szabad, meg ajánlott. Hanem, hogy ennek ellenére szokták csinálni, és ha jól tudom az edzés közbenihez maltót szoktak keverni.
Én is voltam reggel edzeni, és szédültem, végig baromi fáradt voltam, és nagyon szarul ment minden gyakorlat. Többször voltam, reggeli mindig volt előtte, de az is kevés volt. Nekem ha nincsen az edzés előtt 2 étkezés, akkor szar... De ahány ház, annyi szokás gondolom én... -
engine88
aktív tag
Igazatok van szálkásítás után képtelenség a tömegnövelés

-
macikos
addikt
válasz
laci06
üzenetére
Ez baromság. Nem szabad edzés közben cukros italokat inni, max akkor ha a mostanihoz hasonló qva meleg van és érzed, hogy mindjárt meghalsz, de egyébként nem. Normálisan kell kajálni és akkor lesz energia edzésre.
Amikor tavaly ősszel reggel edzettem, akkor felkeltem, nem ettem semmit, elmentem 8-kor a terembe és edzés. Nem volt reggeli, meg BCAA meg ilyen hülyeségek. Lementem, edzettem. Az az érdekes, hogy akkor volt az, hogy 136 kilósan bírtam húzódzkodni. Hoppá! Pedig semmi különlegeset nem csináltam, nem változtattam se az étrendemen, se az edzésemen, egyszerűen csak reggel edzettem, éhgyomorra és állítom, hogy emiatt volt a nagymértékű fejlődés. Most közelébe nem vagyok annak az erőszintnek. Megint rá kéne állni a reggeli edzésre.
Jó, nem volt egy leányálom, mert sokszor csillagokat láttam, de ez az első 10 percben volt. Attól, mert nem zabálod tele magad edzés előtt, még tudsz jól edzeni, sőt, éppen hogy ekkor tudsz nagyon jót edzeni, mert nincs semmi a gyomrodban! Amikor nem megy az edzés, akkor annak az az oka, hogy fáradt vagy, de az is lehet, hogy sokat ettél és leesett a vérnyomásod. Azért, mert nem ettél edzés előtt, még nem fogsz meghalni. Többek közt azért van a májad, hogy ilyenkor abból a benne tárolt glikogént felhasználhasd.Azért sem jó edzés közben ilyen szarokat inni, mert akkor nem tudnak kiürülni rendesen a glikogén raktárak, ez pedig elengedhetetlen a jó fejlődéshez.
-
laci06
senior tag
válasz
engine88
üzenetére
Ha jól rémlik nekem, akkor a malto is alig jobb, mint a dextróz.. Mármint ugyanúgy baromi gyorsan szívódik, és ugyanúgy dobja a vércukorszintet, talán egy árnyalatnyival lassabban, ill kevésbé... De tudtommal nem előtte, hanem közben szoktak az emberek maltós piát kortyolgatni, pont azért, hogy folyamatosan legyen energia... Nem? Tulajdonképpen a malto is még cukor...
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
én azt vettem észre magamon, hogy sajnos már egyáltalán nem használom a lábam úszáskor... csak a karom jó mellúszásnál pont megy a láb, de gyorsban nem

engine88: előbb a tömeget kell megszerezni aztán szálkásítani komolyabban, amíg nincs tömeg addig max rövid diéták bevezetése célszerű

izomtömeg növelése és egyszerre szálkásodás lehetséges, ha az ember kémiázik
Ijk: így a logikus mivel ahogy írtad is a több izommal könnyebb a zsírégetés

-
Bibby
addikt
Ki ez az okos megint?

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Az kegyetlenül adja.
-
engine88
aktív tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Ja. Aki kövér vagy kicsit zsíros az ne akarjon tömegelni, mert úgyse fog meglátszódni a zsír alatt.
Először egy pár hónapos diéta, és ha már egy bizonyos testzsír százalék alatt van, akkor jöhet a tömegelés.
És ha sikerül a diéta, akkor szerintem utána jöhet a könnyebbik része, csak "súlyzózni" kell, az akarattal nem lesz baj
-
Boxer001
veterán
válasz
engine88
üzenetére
De a legújabb tudományos kutatások szerint (Gyúrósok ide Kutatási és Fejlesztési Központ) a cukor xar.
Na akkor most mi van?
Mondjuk én leszarom, venni fogok dextrózt, aztán csapatom a turmixba, mint régen.
Malto se lenne rossz, de úgy rémlik, hogy nem bírta a gyomrom
Egy próbát megér. -
engine88
aktív tag
Jaja, ch-val vigyázni kell.
Meg ugye az se mindegy hogy dextrózt vagy maltodextrint iszol.
Edzés előtt én mindig maltót ittam hogy szépen fokozatosan szívódjon fel ezzel biztosítva a folyamatos energiát a kondihoz, utána meg dexet hogy egyből pótoljam a ch hiányt, mert ez ugye gyors felszívódású.Aki meg diétázik felejtse el mindkettőt, mert amit elégetsz, az a ch-val vissza is épül.
Meg pl azt se értem hogy tud valaki izomtömeget növelni és diétázni egyszerre

Tök ellentétes a kettő.. ha nem eszel nem nő az izom, ha beviszed a szükséges cuccokat akkor pedig nuku diéta..
Mondjuk van már rengeteg diétás cucc, bár szerintem azok lófaszt se érnek
-
Kassadin
addikt
válasz
engine88
üzenetére
"És a szénhidráttól nem nő az izom, hanem épphogyha nem edzel akkor zsíros koca leszel.
(A fehérje szükséges az izomnövekedéshez). A Ch erőt ad."Ezzel eddig is tisztában voltam. Elolvastam anno az alapelveket.

Amúgy biztos vagyok benne, hogy te is másként látnád ezt a kajálási mizériát, ha nem tehetnéd meg hogy annyit egyél, amennyit kell.
-
engine88
aktív tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Én csak az edzésre tértem ki. Hogy abban a 1-másfél-2 órában mit kell csinálni.
Aki komolyan gondolja az edzést az úgyis tudja hogy egy nap 2g/tkg fehérjét kell bevinni.
És a szénhidráttól nem nő az izom, hanem épphogyha nem edzel akkor zsíros koca leszel.
(A fehérje szükséges az izomnövekedéshez)
A Ch erőt ad. Plusz emeli vércukorszintet sajnos. ~4g/tkg-ot kell bevinni. Edzésnapon többet. -
Tomics
addikt
Karozás kurva jó volt, főleg a tricepsz, lórúgással adtam neki rendesen.
Este meg mentem volna a mátrába kardiózni erre jött a vihar, de szerencsére csak a széle ért el minket és tudtam menni (meg nagyon be voltam pörögve márpedig akkor is megyek ha belémbasz a villám
). Igaz, lefelé jövet jött utánam az eső de én gyorsabb voltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó hetet zártam
-
Kassadin
addikt
válasz
engine88
üzenetére
Kifelejtetted hogy legyen meg az a ch meg fehérje mennyiség amitől fejlődni is fogsz. Attól még hogy edzés után iszok egy turmixot meg van egy teljes értékű étkezés, az még kevés szerintem. Ugye mindennap meg kellene lennie az xy g ch-nak/fehérjének meg zsírnak.
Ha győzném/győznénk pénzzel, mindennap hús lenne hússal.
-
engine88
aktív tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Jóhogy. Nem csak bicóra igaz, hanem általánosságban mindenre.
Akármit csinálsz, csak akkor gyere fel teremből ha megdolgoztad az izmot maximális 2-3képpen, utána fél órán belül zabálj egy nagy adag fehérjekaját, öblítsd le egy kis proteinnel+ch-val hogy regenerálódj kissé és pihentesd pár napig.
Egyszerű
-
Ijk
nagyúr
Pffujj gyerekek, rohadt büdös meleg volt az elmúlt napokban. Ami azért a Balatonban lubickolva egészen elviselhető volt
-
engine88
aktív tag
válasz
macikos
üzenetére
Nem azért.
Valószínű azért nem nő a karod, mert:
-nem edzed meg végkimerülésig/teljes bedurranásig
-nem a maximum súllyal csinálod a szériákat (amennyit elbírsz)
-nem a megfelelő számú sorozatokat csinálod,
(bicóra elég 2-3 féle gyakorlat 5x10-es sorozatban)
-nem eszel a megfelelő mennyiségű fehérjét
(nem csak tejsavó fehérjét, hanem fehérjedús ételt)
-nem pihensz eleget 2 bicepsz edzés között (min 4 nap)
-nem csinálod helyesen a gyakorlatokatHa ebből egy is igaz akkor ne csodálkozz hogy nem nő a karod,
tarts be minden szabályt és biztos meglesz az eredménye.
Ha mégse, akkor qrvaszar a genetikád nem tehetsz róla.. -
jericho69
tag
Én is azt vettem észre, hogy egyre több a kondis, akin látszik is. Szerintem ezek tudnak valami amit mi nem..

-
LOTR
addikt
voltam strandolni ma siófokon a cokeklubon, hát minden 3. ember terminátor volt ott is, mi lehet akkor soundon... majd Zombipatesz úgyis beszámol, de nem is ez a lényeg, egyszer csak megjelenik Kathi Béci... uh, szinte mindenkinél 2x nagyobb volt

nálam meg legalább 3x...
nem tudom mit adnak ezeknek enni, de elég sokan elég jól megnőttek
ja és ezresért rohadtul nem éri meg elmenni oda strandolni, eddig még nem voltam és kipróbálás után meg nem is nagyon akaródzik az ismétlés
-
-
norex
csendes tag
Üdv mindenkinek! Melyik párosítás a jó? Mell-bicepsz, vagy mell-tricepsz? Úgy tapasztaltam, hogy utóbbinál a tricepsz is bemelegedett cicizés közben, és utánna jobb volt az edzése, viszont mások azt mondják a cici-bic a jó. Nekem hát edzésnél durran be a karom, és utánna bicózok. Szerintetek?
-
kovsol
titán
azt nem is mondtam az uszoda tele volt gyúrósokkal, annyi volt a gond, hogy rajtuk látszott is

-
kovsol
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
én is sokat jártam Horvátországba nyaralni, és volt olyan, hogy két év alatt teljesen átépítettek egy kis falut és tisztára elvesztette a hely a varázsát és vagy 10x annyian voltak a vízben is
így folytatják egy évtized és tönkreteszik az egészet -
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
igaz, én csak 3 napot hagytam ki, de ott is nyomattam 1 kis fekvőzést, de az a vicc, hogy tegnap olyan brutáljót edzettem, hogy hajjaj

-
macikos
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Kérünk pár képet! Na nem rólad, hanem a csajokról, akiket sunyi módon lefényképeztél
Egyébként hol voltál?
-
szőröscica
addikt
Helloka!
Megjöttem a nyaralásból, úgyhogy újra boldogítalak majd benneteket.
A nagy piálások ellenére sikerült tartani a diétát, és fogytam tovább. Pontos értéket nem tudok mondani, mert nem szartam, és reggeliztem is már, úgy mértem magam, így voltam 94 kiló, nyaralás előtt meg 94.6, de azt üres gyomorral mértem.Hiába, a sok úszás, meg hegymászás megtette a hatását.

-
Boxer001
veterán
Megvolt a heti 3. edzés is, hoztam az elvárást.
Viszont kurva szart lábaztam...már guggolás közben éreztem, hogy éhes vagyok...na onnantól borítékolható volt, hogy nem lesz valami jó az edzés...na mindegy, ez van.
kovsol
Próbáld ki...bár én se próbáltam még, de tudod ki ücsörögne ott a döghőben, esetleg télen talán jól esne... -
kovsol
titán
válasz
Tomics
üzenetére
én a CH -t csökkentettem le, meg havi 11 úszásom van céges, így azt kihasználom, egyelőre mást nem csinálok a kondi mellett, lehet később ha már megállni látszik a fogyás majd beiktatok kis tekerést súlyzós edzés mögé
mivel sok karfiolt és brokkolit eszek esküszöm jobban jóllakok mint előtte, és mellé jóval kevesebb a CH benne mint a rizsben, vagy a krumpliban voltkonditerembe jár ingyen szauna is, de én még életemben nem próbáltam ki, érdemes lehet esetleg edzés után kipróbálnom?
-
kovsol
titán
na meg is volt a 1óra 15 perc úszás mára, meg a fél óra séta
mikor kiszálltam a medencéből esküszöm kb olyan volt mint mikor Songoku emelt gravitációnál edzett, mert hirtelen éreztem már a súlyomat és alig bírtam haza mászni
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Örülök ha 8-at megtudok csinálni max súllyal.