Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
swoody
senior tag
Hogyan kell kiszámolni mennyi a fehérje egy termékebe?
Pl:
[link]
Vagyis az megvan elvieg 3,6kg de,hogyan tudom meg ennek az egy adag/ft arányát?macikos : Köszi.

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És miért hazudik mindenki? Mert elítélné a sok "átlagember", akiknek még a fehérje se tiszta.

Más egy testépítő közösségben..
-
Bibby
addikt
válasz
macikos
üzenetére
2. Miért, melyik profi testépítő vallotta be hogy ő ilyen olyan szereket nyomat? Ne viccelj már...
3. A doppingvizsgálatok többnyire szart sem érnek, mert a doppingszerek jóval a tesztek előtt járnak.De lényegtelen, tegyük fel hogy most épp semmi nincs... szerinted ha egész életében naturálkodott volna így nézne ki?
Akkor most ő már naturálnak számít és indulhatna naturál vb-n és szénné nyerné magát? 
Elképzelem ahogy beállna a sorba a nála 20 kiló izommal kisebb csókák közé, "hja bocs öreg, ez izommemória".![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
1. Ha nyomott volna valamit, akkor erőben visszajött volna...
2. Biztos hazudozni fog...
3. Volt doppingvizsgálat, Dave Palumbo nem akarta elhinni, hogy tiszta (pont ő, nahát...), negatív lett
4. Genetika és izommemória
Most ti komolyan nem hisztek az izommemóriában?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Levrone arról volt híres, hogy naturál volt
Nem is, hanem - legalábbis az edzővideőkban ezt mondta - hogy egész évben nem csinált semmit, csak a Mr O előtt 3-4 hónappal kezdett edzeni. -
marcus.fenix
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
penene
üzenetére
Azt olvasok most éppen..

Szerk: nehéz elfogadni hogy a szomszéd jaúzsika is hazudik ha koxról kérdezed, senki sem szed semmit, de mindenki izmos.. Na most itt egy volt profi, aki profi módon bánik ezekkel a szerekkel, hirtelen pár hét alatt olyan szintre izmosodik ami egy átlagembernek elérhetetlen, és van olyan, aki azt hiszi hogy naturál. Na ez az igazi naívság

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ide már Fantasy kell...

-
Woodslave
félisten
válasz
Cimbooora
üzenetére
hát elvileg nővé változol a fito ösztrogének miatt
(ma ilyen qrva okosakat fogok mondani
)
Én egyszer kaptam ingyen 1 kilót, hát kemény volt lenyomni, íze xar, izmos se lettem tőle
Meg az amino profilja sem olyan jó mint a whey, meg árban se annyira olcsó gondolom, ha ingyen adják fogadd el 
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Hallott már vki szójaizolátumról?
Állítólag 90% feletti fehérje tartalma van, csak vmi olyasmit hallottam róla, h egészségtelen nagy mennyiségben...
Vki tud vmi tapasztalatot mondani róla?
-
penene
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
NEM ÉRTED???
genetika és izommemória...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Utoljára 14 éves koromban hittem azt hogy Arnold naturál volt és csak tejet ivott világba, attól lett ilyen....

Dehát lehet hogy macikos ilyen későn érő típus, és még hisz a mesékben. Csak azt nem tudom hogy ha Levrone natúrban a tzs. csökkentése mellett is tud izmot felpakolni, akkor ő miért 137 kiló???

-
Bibby
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
Neb@ssz, 94 kiló vagy?
Akkor itt valami gáz van... a használt súlyok duplájával is kellene tudnod csinálni, sőt. Szerintem olyan kis súlyokat használsz hogy ez is hátráltat a fejlődésben.
Érdekes szemlélet hogy inkább vagy nagy darab zsíros. Macikos szindróma ez úgy érzem.
Eleve mikor elkezdted nem diétázni akartál? Meg kardiózol annyit mint más diétában és mégsem fogysz? Elvileg állóképességre csinálod, van eredménye? Mert most is belebuktál az edzésbe ezek szerint. -
do3om
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
Ahogy írták már nem kéne ezt a szintet sokáig tartanod.
Jó kezdesnek de inkább lépj tovább.94 kg vagy? Akkor az erődet alapul véve rendeteg rajtad a szír!!!
És amíg ez megvan hiába nyomod a kardiót tömegellés mellet jelentős javulás nem lesz.
Ami kel neked az a diéta de gyorsban!!
Amíg kihasználhatod a kezdőkben lévő lendületet edzés és izomnövekedés szempontjából.
Akár drasztikus i lehet a diétád!! szerintem még most ez is jó lenne. Hiszen mit veszíthetsz: csak zsírt.
Még nőni is fog az erőd mellette. Tedd most mert később már ha valóban lesz rajtad izom és erő sajnálni fogod elkezdeni. -
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most mé' mondod?
Lerombolod a nagy naturál mítoszt. 
-
8nemesis8
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Merre laksz?
Bocs, elfelejtettem, az adatlapot, már megvan.
Szolnok közel van
-
do3om
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Sajnos el kel fogadnod hogy nem mindenki mond igazat, még-ha híres testépítő sem.
Jó lehet hogy naturál mert mondjuk már vagy 2 honapja lement az utolsó kúrája és van még pár hónap szünet. Aztán jön a következő vagy 1 éves kúra aztán megint naturál lesz pár hónapig.
Szerinted ez naturál?
(amúgy az én véleményem hogy ilyen szintű emberek 1 napot nem hagynak ki anyag nélkül, hiszen az egész életében ehhez szokott)Van magyarba naturál azt hozd példénak, de az csirke lenne neked, legalább is diétázva.
Csakhogy azt lehet elérni valóban naturálban. -
8nemesis8
veterán
Végre itthon. Mehetek edzeni, ahol tanulok ott még egyenlőre nem tudtam terembe lemenni, rossz volt közel 5napja nem edzeni.
-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
és úgy hívják genetika?
genetika dönti el kinél hol raktárzodik leginkább a zsír, férfikanál ez főleg has és mell, míg a nőknél comb, fenék, has -
God Vazzeg
veterán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Ilyen nekem is van, szóval ez létezik!

-
cerkarobi
csendes tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Miért tőlem? Nekem nincs boltom! Még csak pesti sem vagyok. Én a Muscleteamtől vásárolok havonta 1-szer. A Peak, Ultimate, Animal náluk olcsó. Én ezt szedem, néha mást is kipróbálok. 30-ért összeszedem, ha meg nem jön össze annyi árú akkor a haverjaimmal közösen veszünk, így nekem nincs posta. Nem vagyok hülye, hogy Iso Sensation 14 körül vegyek, amikor 11.800-ért is megkapom. A Peak proteineket meg 500-700 Ft-tal olcsóbban adják. No Xplodot, Animal Pak-ot sem kell 3-4000 Ft-tal többért meg vennem. Az a rizsa sem érdekel, meg időm sincs hogy 10%kot kapok, meg pontokat gyűjtsek, meg vásárlókártya, meg sok faszság. Ennyi.
-
macikos
addikt
104Kg, 5% körüli testzsír, naturálként!!! Tudom hogy nehéz elfogadnotok, de ez a genetika és az izommemória!
-
Tomics
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
mindegyikből 3 széria 8-12 ismétlés és most nem emeltem a súlyt, amúgy szoktam 5-6 ismétlésig.
fekve 45-50, ferdén 35, tárogatás hack gépen 55, kézivel 10
tricepsz fekve pofára 8, nyak mögé 5-7.5, köteles 30-40
bicepsz 10-12.5 kézivel, francia rúddal 20-25.
ma viszont már francia rúddal súly nélkül se tudtam 8at a végén a második gyakorlatnál
guggolás 45-50 körül megy. (legelőször 4 hónapja rúddal 3. szériánál 4-5. ismétlésnél bukás
)
hátazás is hasonló, húzódzkodni nem tudok.
váll oldalemelés 7,5, fej fölé nyomás 12,5-15
ja és elég hájas vagyok, 86 kilóval kezdtem, most vagyok 94, szóval ehhez a súlyhoz képest ez nagyon gyenge, de inkább vagyok ilyen mint vézna, nem akarok lefogyni. ahogy hallok másokat 70-80akkal nyomnak de ki nem nézném belőlük olyan vékonyak. inkább vagyok nagyobb darab majd a jön az erő is lassanmind1, fejlődgetek lassan nem hajt a tatár. 105-110ig felmegyek aztán nyárra valami formára lediétázok de max csak 80ig
-
Tomics
addikt
8 (fekve, ferde, tárogatás, fekve arcre engedés, köteles lehúzás vetkőző, nyak mögött nyújtás, állva bicepsz, bicepszgép) +3 has (prés, római, lábemelés)
kovsol: úgy hogy pihenek 15 percet. 20 perc bicikli és 25 perc gyors gyaloglás/futás (5 percenként váltogatva) volt. de még mindig szarnak érzem az állóképességem
már az elején bemelegítésnél izzadok mint egy ló és lihegek...ugrást még nem de majd gyakorlom ezután majd szólok ha megy
-
Bibby
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
50 kilós fekve nyomással mit akarsz szinten tartani?
És már te is valami kreatinkúrában gondolkodsz, pedig úgy ránézésre vagy olyan szinten amikor megfelelő étrenddel és kemény edzéssel fejlődnél mint a gomba.Ja meg ha egy mell-kar edzést nem tudsz tisztességesen végignyomni, akkor minek mész még a végén 45 percet futkorászni? Abból a helyedben nyugodtan elvennék valamennyit.
-
LOTR
addikt
-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sajnos ez most tenyleg nagy dolog

-
Tomics
addikt
Én ma vótam.
Mell-kar volt, sima szintentartó edzés. 45el akartam szériázni fekve de nem vettem észre hogy bemelegítés után 50et pakoltam fel amit múlt héten 5x tudtam csak kinyomni a végén. Első szériába 8x másodikba 7x ment, gondoltam de qrva gyenge vagyok erre látom ez 50 hoppá
Tricepszet vetkőzővel kinyúvasztottam, bicepszre alig maradt erő
Utána 45perc kardió ettől is kinyúvadtam.Vettem carni-x 40000-et amíg kardiózgatok pont kitart, meg rendeltem builderen 660g-os crea bombot mert ákciós majd ha tömegelést normálisan elkezdem novemberbe. 2x csinálok kúrát egyszer sima monoval utána majd ezzel. VM35profot tervezek még venni edzés utánra+zabbal. Márciustól meg lassú diéta. Remélem tömegelés végére közelítek majd a testsúlyom súlyához fekvenyomásba, guggolásba.
Ja meg majd kéne valami fehérje is lassan elfogy ez a f0s epres meg csokis biotech.
Ezt néztem ki, de lehet hogy ez jobban megérné és a kazeint meg túróval pótolnám... -
P00By
nagyúr
Holnap elmegyek edzeni

-
Bibby
addikt
Zabpehelyre szeltem banánt, leöntöttem kis tejjel... isteni finom. Nemtom miért nem ettem eddig így soha.

-
junhum
tag
válasz
student
üzenetére
Hi!
Én iszom/ittam nálam semmi gyomor bél baj nem volt! azóta bekevertem whey fusion-nal mert rácsos shakerbe sem tudtam normálisan csomómentesre rázni!
amióta bekevertem jó!
íze semleges enyhén tejre emlékeztet
több haverom is tolja és semmi panasz
most akarok rendelni megint -
student
őstag
aldiba vettem 350ft/kg 15perces rizst. joáras
-
Jojo5
őstag
fel

-
Markgx10
őstag
válasz
cukros bácsi
üzenetére
Tőled is megkérdezem a lényeget. Szeretnék vásárolni, de az 1700Ft-os postaköltséggel már nem olyan jó az olcsó termékek ára. Nem lehet esetleg budapesti átvételt megoldani?
Köszi -
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
konkrétan nincs most itthon flytec cuccom semmi

-
dunkel
őstag
válasz
cukros bácsi
üzenetére
Én ezekre a linkekre nem kattintok! Nekem elveim vannak!

-
harry
veterán
válasz
vergilx
üzenetére
Erre a viccre gondolsz? [link] --> 0. Feltételezem ez a gyakoribb.
Láttam ám a másikat is: [link] --> "mennyiséget,ha g/dkg ban érted,akkor nem tudom megmondani."...
Látod, látod, alapismeretek. Ott van minta étrend, mi-hány %, mennyit érdemes minimum, mikor-hogyan, stb.Amíg nincs normális étrended, fölösleges bármin is vitatkozni.
Mintaétrendek az body.builder edző válaszol alapismereteiben.És ez nem bunkóság, de ha az alapokat nem tudod, akkor azzal kéne kezdeni, nem azzal, hogy szedjek-e valamit, meg sokat eszek, de mégsincs tömeg, stb.
-
Woodslave
félisten
válasz
vergilx
üzenetére
az a baj, hogy a szendvics és süti meg társai esetén nem nagyon tudod meghatározni a fehérje meg szénhidrát, pláne a zsír mennyiséget. teljesen felesleges kínlódnod vele, olyan mintha minden edzésen teljesen mást csinálnál, és azt kéne megmondanod milyen erős lennél...
Ezért is esznek a testépítők alapélelmiszereket, mert azt ki lehet számolni -
Woodslave
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
faja lenne, mert postai úton lehet rendelni tőlük, és Kolozsvár elég nagy hogy legyen vmi márkabolt. Lejben még olcsóbbak a cuccok

-
kovsol
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
olyan 53 és 55,5 körüli a két érték
-
macikos
addikt
válasz
vergilx
üzenetére
Ember, a mennyiség számít, a mennyiség!!! Lehet hogy te is eszel rizst, meg én is. Csak én naponta közel 1 kilót, érted már?
Az egy dolog, hogy sokat eszel, de ez csak szerinted sok. Írd le, hogy grammra mennyi szénhidrát, fehérje megy. Tápanyagtáblázatot találsz.kovsol: Erről beszélek
Bár tegnap megnéztem a Predatort... Arnoldot elég csenevésznek találtam... szóval ez nálam már izomdiszmorfia
Meg te óriás is vagy. Lee Priestnek valami 48 körül van a karja... neked hogy jól nézz ki, kellene min. 56-os....Persze hogy a teremben mérem, csak azért hogy lássa mindenki
-
kovsol
titán
válasz
macikos
üzenetére
terembe szoktad mérni ?
nekem a 186cm és 112kg mellé a 47-es kar és 33-as alkar megse látszik kb egy cipőben vagyok, annyi eltéréssel, hogy én már nekiálltam a diétának és 95kg ig le akarok menni és szerintem úgy ha mondjuk marad 43-as karom akkor is jobban fog kinézni mint most a 47-es bár már eresedik a bicepszem is anyira sok zsír már nincs rajt de mégse olyan mint kellene -
harry
veterán
válasz
vergilx
üzenetére
De igen, megérdemled, mert ha elolvastad volna a gyik-et, alapismereteket, akkor nem lennének ilyen kérdéseid, meg magyaráznád fölöslegesen lényegében a semmit, hanem tudnád, hogyan kell enni, lenne étrended, ÉS ezután konkrét kérdésed. Na ez a gond, nem a viszlátozás. Pontos kaját meg még most sem írtál, addig meg fölösleges is foglalkozni a témával.
-
Shodan
őstag
Tegnap beugrottam langsportba, mert ugye nagymaminak kellett a cucc.(ca-mg, meg joint health)

De most már mindenhol azt az Intelligent Design (ID)nyomják a régi sciteces ásványi anyag, vitaminok helyett. Megvettem mert a gyerek a multkor is azt mondta hogy ugyanaz csak más lett a neve meg a csomagolás, de miért nem tudja valaki?Ha már ott voltam ,vettem még a másik boltban készleten, kifutóban lévő isofruit delightból. Amit régóta megakartam kóstolni, jó húzós majdnem 8 papír kilója.
Kicsit habosodik mind a összes sciteces whey, de végre ezt nekem találták ki. Enyhe zöldalma íz és nem ragad össze a pofád.elöször vízzel próbáltam, de tejjel is marha jó. könnyű kis light fehérje.miért hiszik azt ha a többit telenyomják édesitővel attól jobb lesz
-
vergilx
őstag
hát nem tudom mire jó a viszlátozás,számomra az értelmi szint szokott az ilyen megnyilvánulásokból lejönni(nem muszáj magadra venned).
tudom,h relatív,h sokat eszem,én eddig úgy tudtam,hogy sok szénhidrátot fogyasztok.tudom,hogy jó hülyét csinálni egy olyanból,aki még nem vágja ezt a témát,csak szerintem gerinctelenség.
Visszatérve a témára:hogy tudom kiszámolni,hogy mennyi tápanyag szükséges ahhoz,hogy hízzak?
szerk.:bodybuilderen találtam kalkulátort.
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Az első és a második figyelemreméltó

Egyébként gondolj bele, hogy nem ezt iszod edzés után, nem erre építed a dolgokat (hanem a kajálásra) és ebből meg minden rossz pillanatodban megiszol egy turmixot
, mert annyira olcsó, hogy semmilyen kaját nem tudsz ennyiből venni (már aminek valamennyi fehérjetartalma azért van) 
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azt a protein mátrixot szeretném megvenni, amiből 2kg 4500Ft-ba kerül.
Tudom viccesen hangzik ,de halál komolyan, mindenfélét ettem már, köztük ultraszarokat is (Aminostar 65%-osa, Biotech, amilyen az akciós volt, no, ez a kettő mindennek a legalja szerintem), nagyon jókat is (Aminostaros 90%-os izolátum, ON 100% Whey) meg vagy millió fajtát, ezért ezt is ki szeretném próbálni.Amiről még a fenn említett két legjobb fehérjén kívül nagyon jó véleménnyel voltam az a Scitec 100% Whey Protein Prof (ez az íz + oldódás + ár kategória győztese nálam
) és a SAN 100% Pure Platinum Whey. 
Szóval ide nekem a legrosszabbat is
Mindent ki akarok próbálni 
Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor most ő már naturálnak számít és indulhatna naturál vb-n és szénné nyerné magát? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(ma ilyen qrva okosakat fogok mondani