- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz Tuninger #5923 üzenetére
Nem vagyok érintett, nekem bevált a kölcsön hetes, de megnéztem pár tesztvideót GP13-ACT5 vonatkozásban. Érezni, hogy mindegyik teszt profin összerakott marketinganyag. Az idő 96%-ban mind azt promózza, hogy verőfényben milyen fasza. A réginek is fasza képe van, de az újnak aranyapám a legfaszább. Kicsit poszterizál, halo mindenhol, de logban csudijó. Egy kevésbé hozzáértő azonnal szalad a boltba.
Logban, utómunkával minden jó lesz vaze. Ráadásul akár hány tesztet nézek mindben az van, hogy nem konstans jó a kép. Random szétesik fényviszonyoktól, kameramozgástól függően. Gondolom ahol elfogy a proci.
GP sem jó, de ebben jobbnak érzem. Konstansabban szar a kép. ACT 4-5-nél időnként olyan a képminőség, hogy ezekkel esküvőzni lehet. A következő snitt meg foltos, zajos, mert nem volt tökéletes a beeső fény.
Action 4-5-nek szerintem jobb a rajza széleken. Jobb az objektív korrekció vagy a lencse. Vagy úgy tűnik nekem. Ha jó a fény, nem mozog sokat a kamera szinte tökéletes a képminőség.
Várom a raw klipjeid megint, ha nem gond. Érdekes lesz látni, hogy real life mennyire nem lett igaz ami a tesztvideókból lejött nekem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest