Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
srácok! 160GB-os maxtor (master) és egy Pio 108 DVD (slave) író van az IDE kábelemen. Amióta összeraktam érdekes belassulások vannak, amiből sokszor csak resettel tudok szabadulni. Egyszer ki akartam várni, hogy mi lesz a vége és 45 perc után nyomtam resetet egy kis program telepítésekor, ami ezután 10 másodperc alatt felszaladt a gépre. CD vagy DVD íráskor pedig tuti kiakad a gép. Eddig kb 10 próbából 1 lemez sikerült csak. Rémlik régről, hogy a PIO nem szeret slave lenni, de szerintem ettől még nem kéne a gépnek belassulni, max rontaná az írást.
Lehet, hogy ez a Jmicron csoda szívat?
Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest