Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Na beállítottam 2voltot a mem-nek. Működött is, aztán az egyik indításnál megint nem ment. Folyamatosan ki-bekapcsolt. Most a clear cmos sem segített. Kivettem a ramokat és visszaraktam ugyanoda, így már elindult, de le is fagyott a gigabyte logonál. Aztán próbálkoztam még jó sok bios törléssel, eredménytelenül. Végül ki vettem az egyik ramot. Így elindult, és kiírta, hogy bios checksum error, load default settings. Beléptem a biosba és betöltöttem az alap beálításokat. Aztán visszaraktam a másik modult is és azóta most megint megy.
Amire tudok gondolni, hogy talán a ram nem érintkezhetett megfelelően a slotban, és talán emiatt volt ez a furcsa jelenség.
Találkozott már valaki olyannal, hogy a memóriát rosszul rakta be, és ebben az esetben folyamatosan ki-bekapcsolt a gép?
Az 1-3 soltban nem próbáltam, de most nem is merek hozzányúlni.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Opel topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest