- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
Aktív témák
-
Matt23
tag
Én is hasonlóképp jártam msi lappal. Csak nekem 2szer cserélték ki. Igaz közben amortizálódott a cucc, mert eltűnt egy ide kábel meg az NB ventivédőrács is rá lett úgy szorítva a ventire hogy az nem pörgött, de legalább kicserélték. A 3. lapot már nem mertem belerakni a gépembe, ugyhogy eladtam
Azóta is hibátlanul megy a vevőnél. Nálam az égést feltehetőleg egy új SATA vinyó okozta, amit visszavittem (egy másik üzletben vettem) először nem akarták kicserélni, de mivel náluk is rossz volt (mert addigra teljesen megadta magát) futottunk még egy kört és kicserélték azt is. Azóta sem derült ki hogy mi volt a baja és hogy az tette tönkre a lapom.
Egyébként meg van vásárlók könyve meg miegymás, mintha itt a PH!-n olvastam volna. Érdemes utána nézni és b@szogatni őket!
Aktív témák
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest