- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Rabby
tag
Pinnacle PCT PRo a tv tunerem. Hangom nekem csak akkor van ha belső CD-IN-re kötöm rá, de akkor is csak a hangerőszabályozó szoftverrel tudom módosítani a hangerőt ( távirányítóval, pinnacle tv software-el nem! ). A gond az, hogy ilyenkor is egyben huzigálja az összes csúszkát és egy szemernyi esélyt sem ad arra, hogy én állítsak be vlmi kényem kedvem szerint! Ez egy igen idegesítő dolog, de nem tudom, hogyan szüntessem meg!

-
ati2
őstag
Akkor inkább a VGA-dal lesz valami gáz, vagy csak nem illeszkedik rendesen a slotba.
Bármelyik kártya kontakhibájától azonnal szénné szokott fagyni a gép...
Vedd ki a VGA-t (esetleg a többi karit is ha van), majd rakd vissza.
Az összes tápcsatit nyomkodd meg az alaplapon, azok is szoktak kontaktkibát produkálni (nállam a cpu 4-es csatija nem szereti ha feszül
). -
Siriusb
veterán
Van. Vidd vissza. Én a DS4-gyel jártam így. Először ritkán csinálta (terheletlenül is!), aztán egymás után 5x, majd végleg lehalt. Reset gomb nem ment, HDD LED akkor is világított, ha lehúztam a winchestert.

Végül már el sem indult. Szervízben állítólag BIOS-t frissítettek. Tényleg működött, tegnap este raktam újra össze, kb. 5 órán át. Most ott tartok, hogy megint újraindul a gép menet közben. Szerencsére még újraindul. Jövőhéten visszaviszem ismét.
-
Gorneck
legenda
Elég drága cuccok...sajna élőben nem láttam a zalman-t DS3on így nem is tudom megmondani felfér-e...

HR5 nekem is volt...lehet forgatni, de nem olyan mértékben, hogy az teljes szabadságot adjon nekünk.
Ha vennék akkor jts-t vennék...elég erős szerkezetnek tűnik.
Hogy hol a szenzor azt nemtom, de lehet elég egy 4es venti a bordára...én is nézegettem az előlapom hőérzékelőjével és elég sok a különbség...szal mint azt írtam nem tudni hol is az a szenzor...
Pietrosz: Vmit azé számít, de lehet csak hosszútávon és csak stabilitásban. Én is először egy ventit fogok rátenni és ha bejön, akkor lehet csere.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, Bontatlan Kingston Fury Beast RGB Black - 128GB DDR5 5600MHz CL36 Kit (2x64GB)
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

).