Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
Ahogy ígértem, néhány újabb teszt az ATI + 8800GS PhysX társkártya témában:
- Warmonger: simán fut (nem igazán megy 60 FPS alá).
- Cryostasis benchmark: 1680x1050 minden maximumon 22,2 a minimum FPS, és 31,8 az átlag, ide már kevésnek tűnik a kártya.
- Mirror's Edge: 50 FPS alá nem megy a legmegterhelőbb üvegtörés effektnél sem. A GPU PhysX működéséhez törölni kellett a PhysxDevice.dll fájl, ahogy azt jános666 korábban kiderítette.
Szubjektív megjegyzés: a számomra legérdekesebb két játékban, a Batman-ben és a Mirror's Edge-ben PhysX effektek nagy része pont ott történik, ahol nem igazán látható
pl. a járkálás közben szálló papírlapok (a képernyő legalján), a gőzön/füstön áthaladó Batman hatása az áramlásra (a karakter háta mögött, tehát megint nagyrészt a látható képernyőn kívül), a futás közben mellettem kitörő ablaküveg (a képernyő legszélén).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pl. a járkálás közben szálló papírlapok (a képernyő legalján), a gőzön/füstön áthaladó Batman hatása az áramlásra (a karakter háta mögött, tehát megint nagyrészt a látható képernyőn kívül), a futás közben mellettem kitörő ablaküveg (a képernyő legszélén).