Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Van még egy 3. map, amin kilőhető az összes üveg, és sok faldarab. Ilyen sárga színvilágú, eleve alaposan szétzúzott/lepusztult sokszintes épület. Van, ahol a padló is szétlőhető.
Milyen VGA, és hanyas driver? Új játékba nem akarsz belekukkantani? Mert ott kérdéses a dolog, Cryostasis-ig próbálgattam végig a nyáron, de jöttek már játékok a bannolós driverek óta, ott érdekesebb, hogy működnek-e. Illetve érdekes lehet még, hogy ezzel a hackel is törölni kell-e még a Mirror's Edge-ből a PhysxDevice.dll-t, vagy simábbá vált a dolog.
Én meg rájöttem, hogy amíg nem lesz vizesblokk az 5850-re, nem tudom őket együtt használni (nem mintha lenne már 5850-esem, az is még 1-2 hét), mert az SB blokktól nem fér el az alaplapban két duplaslotos kártya (legalább is ilyen vastag, merev csővel, ami most rá van dugva), egy 8800GT meg hangos lenne még addig is, amíg meg nem unom a physx-es játékokat baktatni. (Mert a Batmant sem akarom azért végigtolni, csak szórakozni vele pár órát a Physx miatt, utána meg kihúzom a slotból a geforce-ot.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Eladó Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB videókártya
- ELKELT! ROG STRIX Nvidia Geforce RTX 2080 Ti 11GB videókártya
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)