- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Van még egy 3. map, amin kilőhető az összes üveg, és sok faldarab. Ilyen sárga színvilágú, eleve alaposan szétzúzott/lepusztult sokszintes épület. Van, ahol a padló is szétlőhető.
Milyen VGA, és hanyas driver? Új játékba nem akarsz belekukkantani? Mert ott kérdéses a dolog, Cryostasis-ig próbálgattam végig a nyáron, de jöttek már játékok a bannolós driverek óta, ott érdekesebb, hogy működnek-e. Illetve érdekes lehet még, hogy ezzel a hackel is törölni kell-e még a Mirror's Edge-ből a PhysxDevice.dll-t, vagy simábbá vált a dolog.
Én meg rájöttem, hogy amíg nem lesz vizesblokk az 5850-re, nem tudom őket együtt használni (nem mintha lenne már 5850-esem, az is még 1-2 hét), mert az SB blokktól nem fér el az alaplapban két duplaslotos kártya (legalább is ilyen vastag, merev csővel, ami most rá van dugva), egy 8800GT meg hangos lenne még addig is, amíg meg nem unom a physx-es játékokat baktatni. (Mert a Batmant sem akarom azért végigtolni, csak szórakozni vele pár órát a Physx miatt, utána meg kihúzom a slotból a geforce-ot.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)