Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuperzacskó
csendes tag
Üdv PhysX felhasználók!
Tegnapi nap folyamán tesztelgettem az Nv drivereket PhysX ügyben. Mivel ATi user vagyok ezért megnéztem melyik az a legfrissebb meghajtó, amivel tudom még használni a kölcsönbe kapott 8600 GT-t, Nos az utolsó driver, ami még jó az a 182.50-es driver.

Eredetileg a GTS 250-hez kiadott drivereket között mazsoláztam, mivel a 181.22 nem támogatja ezt VGA-t, mert gondoltam, hogy lehet veszek egy GTS 250-et,de nem lesz belőle semmi.
Öröm az ürümbe a következő volt: 191.00 béta driver.
Nagy örömömre betudtam kapcsolni, hogy Nv kari PhySx-ezzen, erre mikor már mind 2 kártya üzemel a játékok élvezhetetlenek: Warmonger és Batman demo.Visszatérve a 182.50-es driverre: teljesítmény javulást tapasztaltam. A legfrissebb Cata-t használtam mellette, de az nem szól be a teljesítménybe szerintem.
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik az VGA, ami PhysX-hez tökéletes? Mondjuk, hogy Bataman max PhySx-en szépen döcög.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest