Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Ár/teljesítménybe szerintem jelenleg a 9600GT (vagy GSO) az optimális, de a halkabb kétslotos hűtés miatt inkább 8800GTS-t (akár G80-ast, akár G92-est), esetleg 9800GTX-et javasolnék, és akkor biztos elég tartalékot halmoztál fel benne 1-2 évre, vagy ha nem zavar a hangos szar hűtés, akkor szóba jöhet a 8800GT is, erősebb, mint a 9600GT.
A GTS-250-et nem javasolnám, hisz az átcímkézett 9800GTX+, egyrészt feleslegesen drága, mert már a 9600GT is elég erős, valamint 8800GTS, és 9800GTX+ közt alig tapasztalsz majd változást (max pár %). Továbbá ugye felléphet a gond, hogy a 181.22 még nem ismeri (ez egyébként orvosolható lenne).Konkrétan a 182.50-est nem emlékszem, hogy próbáltam-e, de több 180.xx és 181.xx, 182.xx driver végigpróbáltam, és némely játéknak látszólag mindegy volt, viszont egyes játékok csakis a 181.22-vel voltak hajlandóak rákapni a Geforce-ra (a Mirror's Edge a legkényesebb), pár számmal frissebbre, vagy korábbira se, csak erre, és a többi játék is ezzel futott legsimábban, ami ugyan más verziókkal is rákapott már a gyorsításra.
-
janos666
nagyúr
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Ha ez nem elég részletes, vagy hibás, akkor kérdezz még:
Radeon Graphics + Nvidia Physx frissített beüzemelési útmutató.A 8600GT kevés lehet. Nekem Cryostasis-hoz az volt, a shadereket GTS órajelek fölé tuningolva is, és ebből ítélve az új játékokhoz is kevés lesz, de próbáld ki. Sőt, írd is meg, hogy mire lett elég.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.