- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Elsőre annyi jött le, hogy felcsigázzák a figyelmed a bevezető jelenettel. Utána ingame a játék grafikája visszatér 2008-ból 2004-be (asszem 2006-os, tehát akár hl2 grafika közelében lehetne). Mivel Physx effekteket vadásztam, így nem nagyon törődtem vele, hogy mindenki csak lő rám, néha egy-két mebert fejbelőttem, mert útban volt, akkor azonnal összestek, pislogtam az életcsíkra, nehogy meghaljak, mert akkor ugye nem tudok törhető tárgyakat keresni, de még mindíg 89 HP-m volt, pedig golyózáporban sétálgattam vagy 1 perce.
Aztán meguntam hogy szar a grafika, és nincs physx effekt, így kiléptem.A gond az, hogy szerintem 181.51-el egyáltalában rá sem kapott a fizikára. 181.77-el igen, csak úgy meg bugzott (hibásan, és lassan futott). Szerintem erre nem is lehet megoldást találni, sikeresen elbaszta az nv a játékomat... Lövöldözök majd kicsit UT3 mappackon, megvárom a TS patchet, aztán eladom a kártyát...
(Illetve gondoltam arra is, hogy elcserélem a 4870x2-t vizesblokkos GTX275-re, mert erre méregdrága a blokk, de hangos a gép, kéne bele víz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest