Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
Elsőre annyi jött le, hogy felcsigázzák a figyelmed a bevezető jelenettel. Utána ingame a játék grafikája visszatér 2008-ból 2004-be (asszem 2006-os, tehát akár hl2 grafika közelében lehetne). Mivel Physx effekteket vadásztam, így nem nagyon törődtem vele, hogy mindenki csak lő rám, néha egy-két mebert fejbelőttem, mert útban volt, akkor azonnal összestek, pislogtam az életcsíkra, nehogy meghaljak, mert akkor ugye nem tudok törhető tárgyakat keresni, de még mindíg 89 HP-m volt, pedig golyózáporban sétálgattam vagy 1 perce.
Aztán meguntam hogy szar a grafika, és nincs physx effekt, így kiléptem.A gond az, hogy szerintem 181.51-el egyáltalában rá sem kapott a fizikára. 181.77-el igen, csak úgy meg bugzott (hibásan, és lassan futott). Szerintem erre nem is lehet megoldást találni, sikeresen elbaszta az nv a játékomat... Lövöldözök majd kicsit UT3 mappackon, megvárom a TS patchet, aztán eladom a kártyát...
(Illetve gondoltam arra is, hogy elcserélem a 4870x2-t vizesblokkos GTX275-re, mert erre méregdrága a blokk, de hangos a gép, kéne bele víz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix GTX 1060 6GB Gaming Oc
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.23
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest