Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem, aladom ugyan annyiért, amennyiért vettem (vagy egy 1000-ressel olcsóbban, majd meglátom melyik jelentkező gondolja komolyabban), aztán próbálkozok valami más geforceot hadrendbe szervezni. Vagy megint hibásat, vagy jót, dekissebbet (pl 8600-ast, de még mindíg nem vagyok benne biztos, hogy egy tuningolt DDR3-as 8600GT elég lesz-e stabil 60FPS-hez physx oldalról pl terminatorban vagy mirrors edgeben).
A laptopomban is 8600GT van, igaz az 512-DDR2-es verzió, ez is húzva van, és nem mondhatnám hogy repül rajta a Fluidmark, az első pár másodperc után eléggé belassul 640x480-ban is (nem tudom ilyen felbontásban mennyit visz el a renderelés, és azt se hogy hány Fluidmarkos FPS felel meg egy valós physx játék zökkenőmentes -60 körüli FPS- futtatásához, nameg itt csak 2x2Ghz-es merom C2D van alatta, nem 3,6+ quad, az is limitálhat, egy korai tesztből úgy rémlik kajázza azért a CPU-t is rendesen a physx GPU módban is).
Szerk: futtattam a laptopon Fluidmarkot, a vége felé 11FPS-t köhögött ki, de a CPU-t csak 31% körül terhelte, tehát bármi cerka elég lett volna alá kihajtani, de ez nem valós játék, hanem direkt GPU-ra írt techdemó benchmark résszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest