- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem, aladom ugyan annyiért, amennyiért vettem (vagy egy 1000-ressel olcsóbban, majd meglátom melyik jelentkező gondolja komolyabban), aztán próbálkozok valami más geforceot hadrendbe szervezni. Vagy megint hibásat, vagy jót, dekissebbet (pl 8600-ast, de még mindíg nem vagyok benne biztos, hogy egy tuningolt DDR3-as 8600GT elég lesz-e stabil 60FPS-hez physx oldalról pl terminatorban vagy mirrors edgeben).
A laptopomban is 8600GT van, igaz az 512-DDR2-es verzió, ez is húzva van, és nem mondhatnám hogy repül rajta a Fluidmark, az első pár másodperc után eléggé belassul 640x480-ban is (nem tudom ilyen felbontásban mennyit visz el a renderelés, és azt se hogy hány Fluidmarkos FPS felel meg egy valós physx játék zökkenőmentes -60 körüli FPS- futtatásához, nameg itt csak 2x2Ghz-es merom C2D van alatta, nem 3,6+ quad, az is limitálhat, egy korai tesztből úgy rémlik kajázza azért a CPU-t is rendesen a physx GPU módban is).
Szerk: futtattam a laptopon Fluidmarkot, a vége felé 11FPS-t köhögött ki, de a CPU-t csak 31% körül terhelte, tehát bármi cerka elég lett volna alá kihajtani, de ez nem valós játék, hanem direkt GPU-ra írt techdemó benchmark résszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest