Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Apple asztali gépek
- AMD FX
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
Az kissé érdekes hogy a Badaboom nem enged konvertálni G80-al
, sebaj de azért kipróbáltam volna.... vagy csak én csinálok valamit rosszul? Mert nekem azt írja ki hogy minimum G84 kell neki. Pedig a progi/az nvidia oldalán azt írják hogy támogatott. Na mindegy, nem is annyira ebbe a topicba tartozik, de gondoltam hátha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, sebaj de azért kipróbáltam volna.... vagy csak én csinálok valamit rosszul? Mert nekem azt írja ki hogy minimum G84 kell neki. Pedig a progi/az nvidia oldalán azt írják hogy támogatott. Na mindegy, nem is annyira ebbe a topicba tartozik, de gondoltam hátha valaki tud segíteni.