Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz stellaz #94503 üzenetére

Nem bunkóságból nem válaszoltam eddig, csak nem akartam, hogy egy ilyen nívós topikban az átlagánál jobban legyek a porondon a hülyeségeimmel. :)

Valószínűleg a póló alatti kábel elvezetés lesz majd a tuti valóban, nyár közepén meg majd olykor nedves szivaccsal végigmegyek majd a kábelen, ha érzem, hogy ragadós kezd lenni. :D

Más:
    Kb 1 hónapja vadászom a számomra megfelelő fülest, minden nap néztem az aprót, hogy milyen aktuális lehetőségek vannak.
    Ezekről aztán Head-Fi-n olvasgattam és újonnan már az AI-t is faggattam, az utóbbi héten már kimondottan zenei stílust is írtam neki, hogy mire szeretnék fülest (eleve ezzel is kezdhettem volna).

Az itteni ajánlásoknak is utánanéztem természetesen, de sajnos szinte mindegyik olyan füles volt, amik már kifutottak és közben Aprón sem találkoztam velük.

Mostantól kezdődve Linsoul-on elindult egy 14 napos Spring Sale leárazás és végül ezt használtam ki és vettem egy Simgot Supermix 4-et… már megint. :D
    Ez így ugyanolyan áron szinte, mint amin a legutóbbi két alkalommal volt fent ugyanilyen füles itt Aprón.

De megpróbálok mégis írni valamit erről a fülesről, bár ezen infók legnagyobb részt AI-n alapulnak, mert egyáltalán nem vagyok szakértő.

Hangzásilag a Harman 2019 referencia célgörbét követi (jelentsen ez bármit is), ami erőteljes basszust és kiemelt magasakat jelent, de itt a középtartomány sem szorul háttérbe.
    A Supermix 4-ben a 4-es szám nem azt jelenti, hogy hanyadik modell, hanem a különböző meghajtóknak a számát jelenti, akit érdekel úgyis utána néz a részletes technikai adatoknak.

Nem mertem drágább fülhallgatót venni végül, mert ugyanúgy vannak azoknál is kompromisszumok, plusz sok esetben hangzásilag azok természetesebbek, neutrálisabbak, amit nem mertem megkockáztatni, mert ha csalódok, akkor a nyakamon marad egy drága füles.
    Ez a Simgot füles fun jellegű, hétköznapi általános használatú és sokoldalú füles, nem csak zenére.
    Plusz már eleve egy előny, hogy hallottam már, hogy milyen és nagyon tetszett.
    A kiegészítőkben sem enged elveszni, mert csupán csak egy hordtok, egy 3,5mm kábel és 3 féle méretű szilikon gumi jár hozzá és ennyi, nekem ez furán hangzik, de pozitívum. :D

Csak folyamatosan volt egy kíváncsiság, hogy miben tudna engem jobban lenyűgözni egy komolyabb darab, de a folyamatos utánanézések azt hozták ki, hogy nem éreznék túlzott előrelépést.

Ehhez rendeltem még ugyanakkor egy Camo Raven 4,4mm kábelt is, ami lehet overpower ehhez a füleshez, de legalább a kábelen így már biztosan nem fog múlni semmi sem és remélem, hogy ez a kombináció évekig fog majd szolgálni.

A legközelebbi esemény az a Go blu akksi cseréje lesz, mert már nem enged 2 sorozatot egymás után megnézni fülhallgatóval anélkül, hogy ne kérjen delejt. :D

Új hozzászólás Aktív témák