-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
fery02 #94214 üzenetére
GoBlu és BTR15 is bátran ajánlható részemről.
Ha otthonra kell tenni-venni, érdemes a többiek által ajánlott pár dolláros hagyományos fülesekre rápróbálnod, mert egyrészt tényleg jól szólnak, másrészt otthonra praktikusabb, ha nem dugítja el a füled.
Ha bejön, olcsón megúsztad, ha továbblépnél, már tudod merre indulj (Nova fülesei felé mindenképp érdemes), ha nem jön be, akkor az az 1-5 dollár nem vág a földhöz és nézhetsz IEM-et
Mondjuk IEm-ből nem tudom, hogy ebben az 50-60 ezres (listaárú) ársávban mi van, de lentebbi dolgok közül nekem még az ajánlott gyöngyszemek sem jöttek be, kicsit fentebb viszont meg már baromi jó cuccok vannak. IEM esetén nálam a basszus a kritikus pont, az összes olcsóbb füles szenved attól, hogy ilyen hosszabb lecsengésű mélyei vannak, amit én nagyon nem szeretek.
Fentebb már nincs ilyen probléma. Flathead esetén meg egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest