Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapalapa

senior tag

Sikerült kimozdítanom az Etymotic-omat (er4xr) a komfortzónájából.
    Van egy nemrég beszerzett dap-om (dx170) és annak a 3,5 kimenetéről használom az etyt, a gyári kábelével. Nagyon kellemes szép teres, meleg, relax hang, endgame, vagy ahhoz közeli élmény nekem.
    Viszont dolgozott bennem a hifibogár, eléggé érdekelt, hogy a dap 4,4-es kimenetéről hajtva milyen lehet a hangja. Rendeltem hozzá ezüst (-nek hazudott) szimmetrikus kábelt. Nem ez az első ezüst (-nek hazudott) kábelem. Tudom, hogy a közvélekedés itt nem preferálja az ezüstöt, de nekem bejön, nyitott (kilép az énekesnő a függöny mögül), informatív (érzésre több minden átjön, tér, atmoszféra, hangulat), pontos, ütős és mennyiségben több (felső, közép, sub) bass.
    Másfél nap járatás kellett a kábelnek, hogy normálisan szóljon (addig csak szokásos kukorékolás..).
    Az mmcx túlélte..
    Viszont így most újra ismerkedem az etymmel. Ez az ety, nem az az ety.
    Ami változott:
    Úgy tűnik jót tesz az etynek a teljesítmény plussz, fogyaszt is rendesen, merül a dap és melegszik.
    Hangban hozza az ezüstnél leírt előnyöket (+4,4-es kimenet előnyök), energikusabb (nem kicsit), térben pontosabb, informatívabb (atmoszféra, ott ahol eddig nem volt), basszusban elég dúrva, pláne ha belegondolok hogy összesen két ba-t hallgatok. (Laleeee nem neked való)
    Lehet hogy ilyet nem szoktak írni, de monumentálisabb a produkció így (megnövekedett "hú ba..meg" faktorral).
    Szóval két lyuk, két kábel, két merőben más produkció.

[ Szerkesztve ]

Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák