Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
Sziasztok!
Sokan a Soundmagic E10et ajánlották nekem innen, hogy azt vegyem mert szépen szól és jó basszust ad.
Előtte Sennheiser CX215 volt amihez képest nekem picit gyengébbnek hat ez (kevesebb basszus és mintha picit tompább is lenne ), ami szerintem furcsa lenne.
A kérdésem az lenne akinek ilyen fülese van innen (gondolom nem 1 ember ) írja már le nekem legyen szíves milyen lejátszó programot használ telefonon, illetve egy Equalizer beállításról is megköszönnék egy képet ha nem gond, nagyon remélem hogy azért gyengébb ez mert nincs beállítva rendesen az EQ.
Leginkább hardstylet hallgatok. (LG G2 mini telefon)
Előre is köszönöm a segítséget, remélem sikerül majd rendesen beállítani, mert ez eddig csalódás az előzőhöz képest (mióta megvan már mert vagy 50-60 órát szal a bejáratáson szerintem már túl vagyok.)
köszi.[ Szerkesztve ]
-
Outblast
tag
Nah úgy néz ki hogy a Soundmagic E30 lenne az ami beleférne a keretbe, és sok jót írtak róla.
Viszont azt nem tudom hogy mennyire lesz jó Hardstylera, amiben azért viszonylag sok a mély ilyen jellegű kommenteket nem igen találtam. De ha ennyi pozitív visszajelzés van róla, csak nem mindenki komoly zenét hallgat
Találtam most egy helyen 11ezerért, lehet meg is rendelem.
(ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban akkor ki vele ) -
Outblast
tag
Sziasztok!
Szeretnék új fülhallgatót venni, mert a mostani kezdi megadni magát, kb max 10 ezer forint körül szánnék rá.
Leginkább hardstyle-t hallgatok így szeretném ha szépen szólna és erőteljes basszussa lenne.
Eddig ami volt nekem és meg voltam elégedve vele AKG K330 (szerettem, jó basszus nyomott) a mostani amit cserélni akarok Sennheiser CX215 (ez kevesebb basszus viszont szépen szól)
Nyilván a szakiknak más az álláspontja mi is az ami szépen szól
A lényeg "agybadugós" legyen és ne fül feletti kábele legyen, jó lenne ha nem külföldről kellene rendelni. Nem tudom mennyire számít LG G2 minihez kell (egyenlőre)
Szerintem nagyjából ennyi.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Outblast
tag
Hát szétnéztem itt nálunk Miskolcon a MM-ban de sajna nem találtam Soundmagic fülest :/ netről nemigazán szeretnék rendelni mert ha baj van vele postázgathatom oda vissza. (bezzeg olcsó Hama fülesekből volt választék bőven :S ). ami talán említésre méltó az a Sennheiser cx215 amit láttam olyan 10k körül nemtudom ez mennyire jó. nekem van egy Sennheiser HD205 fejhallgatóm de az igazat megvallva nem vagyok túl elégedett vele sztem túl kevés mélyet ad + kb 1 év után elkezdett lejönni a bőr bevonat a párnákról, (nah mind1 ez amugy se idevág, de ezeket leszámítva nagyon szépen és tisztán szól.
szal a kérdés szerintetek a Sennheiser CX215 k10k körül jó vétel lenne e (ad e megfelelő basszust?)
vagy ha esetleg van köztetek Miskolci jöhet tipp hogy Médián kívűl hol lehet még értelmes fülest venni
ty. -
Outblast
tag
Hali!
Fülhallgató vásárlás előtt állok és szeretnék tanácsot kérni hogy milyet lenne érdemes venni.
Eddig egy AKG K330 volt (kb 2 éve vettem jack hibásan vateráról 5k-ért) és most perpill egy Sony Ericsson WT19i ("walkman mobile" hallgatom a zenét. leginkább hardstylet hallgatok szal azért toljon mélyet rendesen . nem tudom hogy a telóm mennyire használta ki ezt az AKG-t viszont baromi jól szolt, szépen és erőteljesen is. szal gondolkodom rajta hogy esetleg rendelek vateráról megint egy ilyet vagy ha tudtok valami hasonlót vagy netán jobbat ne habozzatok
előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest