Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz GabeszHUN #77750 üzenetére
Szia
Igen láttam, habár számomra érthetetlen, hogy Ők nem eredetit küldenek. Onnan van a telefonom, és a régi fülesem is (Még a piston 1,2) és mindegyik eredeti volt mint a huzat !sheratan (77751) Hát azért lehet kapni "itthon" xiaomi füleseket is (eustock - tőlük már azért vásároltam, eddig nem is volt csalódás..)
Lehet megint lesz egy pistonom csak nem ugyan ez Még nem tudom.
Neked volt szerencséd kipróbálni a mi sportot ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Caldera
aktív tag
-
vicze
félisten
válasz GabeszHUN #77745 üzenetére
Ez alapján végig mondanám a különbségeket.
Ha végig húzod a körmöd a füles test hengeres részén, mikrobarázdák kellene legyenek, látszólag nincs, emiatt nagyon fényes az egész, tehát teljesen sima felület, az eredeti leginkább matt hatás kelt és nem veri vissza a fényt. A műanyag betét a vetőcsővel is túl fényes és nem matt textúrázott mint az eredeti. Az eredeti fülesen, a fém és műanyag rész találkozásnál, a fém rész "ferdén levágott"(chamfered), és egy igen éles fényes díszítést alkot, ez a tiédnél hiányzik szinte teljesen. A fülesen lévő törés gátló anyag másnak tűnik, mintha tiedén lenne minimális sorja, de ezt nem mondom biztosra. Az eredetin nagyon élesek az élek, és a felezőél néha épphogy sorjás lehet, de mindenképp nagyon erősen látható egy éles vonal kell legyen. A kábel vékonyabb. A mikrofon "mikrobarázdása" nem elég finom, szinte észrevehetetlen kéne legyen, ugyan ez a jack csatlakozón.Ezek számomra elég egyértelmű jelei annak, hogy ez a termék nem eredeti.
-
vicze
félisten
válasz GabeszHUN #77743 üzenetére
A sorjából ítélve ez szinte 100%, hogy hamis. De igen kellene legyen rajta QR kód.
Ha végigfényképezed és elküldöd megmondom, miből lehet megmondani, hogy hamis és mik a különbségek.
Majd előbányászom, de a jack recézése se ilyen kellene legyen.Sajnos mivel papír tokos, így kicsit nehezebb(a tokból régebben elég könnyű volt megmondani), de elvileg kell legyen rajta elég szemmel látható eltérés.
-
kemcso
Ármester
válasz GabeszHUN #77739 üzenetére
Nem hülyítenek, ez egy jogos kifogás a részükről, az ÁSZF-jük is tartalmazza (más esetben is élnek vele, kb cégenként változik, hogy ki igen-ki nem. Hozzáteszem részben jogosan, te sem biztos hogy szívesen beledugnál a füledbe valamit, ami már járt máshol is...)
2. ha nincs hibája és visszaküldöd nem fogják sanszosan újra cserélni. De ha újra is cserélik ugyanezzel az indokkal sanszosan elzavarnak...
-
tknof1871
őstag
válasz GabeszHUN #61501 üzenetére
illetve egyszer volt Jack csere
Megtört a vezeték és szakadás történt?
Nekem úgy tűnik, hogy a zsugorcső (6/3-as) sokat javít a helyzeten, ha a vezeték és a jack dugó kapcsolódása gyenge, ha ott könnyen megtörik a vezeték ahogy a gyártó szereli.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
contaxg
veterán
válasz GabeszHUN #52604 üzenetére
Elvileg ehet, de akkor a két csatornát fel kell cserélni. Gyakorlatilag inkább ne..
Buci30
Ez mekkora szöveg: RHA Audio Magyarország[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Kobe
veterán
válasz GabeszHUN #52528 üzenetére
már a magasabb szériák pl cx4-500as is egy ipari hulladénak minosul.....regen etalonnak szamitott, en nemreg vagtam kukaba 2 cx300-400 ast, egy piston 2 hoz lepest is olyan egetnivalo hangja volt.....es kb fele arba van ujonnan. es akkor meg a vsonic / havy / ostry es egyeb gyongyszemekre ami egy arban van ra sem tertunk.
el lehet kolteni azt a penzt gyorsan, vagy okosan. javaslom az utobbit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest