- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b1
tag
Megjött az Astrotec AX-35, kb egy hét alatt ide ért Kínából, meg is lepődtem milyen gyorsan.
A hangjáról nem is szaporítanám a szót, már mindent leírtak előttem, nekem nagyon bejött. Egy Piston 3-at váltott, összehasonlítani nem tudom mert a P3 épp két darabban van, de emlékezet alapján a hangja megéri az árkülönbözetet.
Ami viszont a problémám, az a kényelme, ha mozgok egyszerűen nem marad meg a fülemben. Túl hosszú a vetőcső, nagyon kilóg a ház a fülemből, nem támaszkodik meg a fülkagylómban és ha sétálok folyamatosan kifordul. Próbáltam mindenféle illesztékkel, a kicsivel kicsit beljebb tudom tolni, mert rövidebb, de mivel keskenyebb is ezért nem szorul bele annyira és kijön. Nagyobb az jobban beleszorul, de azt meg nem tudom elég mélyre tolni mert hosszabb, ezért az még jobban kilóg és előbb utóbb kifordul, a hozzá adott szivaccsal is ez a helyzet.
Fül fölötti kábelvezetéssel kicsit javul a helyzet, így már használható, de így lóg ki a legjobban és hülyén is néz ki, sapkát se lehet ráhúzni, mert elfordítja és egyébként sem szeretném így hordani.
Aki ilyet használ hogy használja? Minél jobban megpróbálja bedugni?
Láttam volt most egy kis diskurzus az illesztékekről, mi az ami jobban tart, a kemény vagy a puha? Érdemes ezzel a fenyőfa szerű (nem tudom mi a neve) szilikonnal vagy szivacsos illesztékekkel próbálkoznom?
Be lehet ezeket itthon szerezni valahol? Mert nem tudok heteket várni még megjönnek Kínából, mert ha nem találok megoldást lehet elállok a vásárlástól.(#60699) Tulku
Meg tudnád mondani hol lehet azt a 30 dolcsis illesztéket csináltatni? Az olyan amilyet a W60-hoz csináltattál, vagy azt magadnak csináltad? Én két boltot találtam most így ráguglizva, de azok drágábbak voltak.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest