- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A héten beújítottam egy TMP Ant SE erősítőt. Érdekes, mert nem igazán erre emlékeztem, amikor a teszt darabot kipróbáltam. Az valahogy nem fogott meg, de ez sokkal közelebb áll ahhoz a hanghoz, aminek elképzeltem a leírtak alapján. Kellemes, kerek, zenei, csöves hang, ami nem túl szirupos, nem túl ütős hang, de még éppen elég a metál-hoz is. Elé vagy a Fiio M11 Pro-t vagy az Audio GD NOS 11 DAC-ját kötöttem.
Gondolom azért marad benne még, mert amit rádugtam IC (Van Damme Pro Grade Classic Rean dugókkal) és tápkábelt (Lapp Ölflex Classic 110 CY Oyaide klón dugókkal), azok össz értéke kb. 10eFt, szóval nem vittem túlzásba, igaz a csillagászati árú kábelekhez süket vagyok.
Maga az erősítő nem tudom, hogy mire van "optimalizálva", bár az eladó szerint a 9W-os hangfalas teljesítmény 15W-ra lett feltolva, ebből kiindulva szerintem inkább hangfalas rendszerhez lett szánva. Kondik terén van benne 2db böszme Nichicon, illetve Mundorf kondikból "csak" az alumínium olaj kondik kerültek bele (Special Edition) és nem a "jobb" ezüst-arany kondik (Limited Edition).
Ezen kívül kapott egy távirányítót és magát a vezérlő panelt, ami pont a csövek fölé került. Sajnos maga az erősítő tűz forró, zsúfolásig van alkatrésszel, nem tudom mennyire szerencsés ez a megoldás hosszútávon. Szerintem érdemes lenne a tetőlemezt átalakítani, mert így megfő benne minden, főleg a nyári melegben.
A hangfalas rész tesztelése még várat magára, bár nálam az úgysem mérvadó.
Érdekes, hogy ez a HE400S mennyire jól tud szólni és skálázódni, minél jobb cuccal hajtom meg. Ezért sem sürget a fejes csere. Mindenképpen akartam egy csöves fejhallgató erősítőt is, ami a legtöbb fejessel használható.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest