- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feck
tag
válasz
geza844 #86552 üzenetére
Köszönöm ezt a sok tippet, nagyok vagytok!
Kezdtem kétségbeesni, már elterveztem, hogy A-Z eladok mindent, elég a sok macerából.
Alces-6 hálózati elosztóról megy nálam minden, Zoli is anno azt tanácsolta, mindenképp(!!!) ebbe menjen minden eszköz, egyik oldal inkább analóg, másik pedig digitális eszközök. Mindig minden ebben volt, azóta is, CTH amp pl. nem sercegett.Kipróbáltam a laptopos megoldást. Az asztalom mögött jobbról és balról is van egy konnektor. Alces-be dugva a laptopot rettentően sercegett a füles. Kihúztam (csak akksiról ment) megszűnt. Bedugtam a bal oldali teljesen szabad konnektorba a laptopot, áramellátás alatt sem volt semmi zaj! Na gondoltam, itt akkor lesz valami!
Asztal mögött az Alces elosztót megfordítottam, hogy a vezetéke odaérjen, a benne levű eszközöket is átdugdostam értelemszerűen (digi/analóg). Bedug... mondom nem hiszem el, továbbra is zajos. Aztán végső elkeseredésemben a PC-tápot külön dugtam abba a konnektorba, amiben korábban az Alces volt az asztalról jobbra, de most csak egymagában. És lám... elmúlt a zaj.Az Alces (benne minden komponens) pedig a bal oldali konnektorban...
Megjegyzem, az Audio R2R-11-is kipróbáltam, hogy hátha nálam is megszűnt ezzel az USB-s "cicergős" probléma, de nem. Viszont sokat enyhült! Bár az én fülem még mindig zavarja, szóval az marad optikán, ha nincs erre is ötlet. Esetleg külön elosztó a PC-tápnak és hangszóróknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest