Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Feck

tag

válasz geza844 #86552 üzenetére

Köszönöm ezt a sok tippet, nagyok vagytok! :R

Kezdtem kétségbeesni, már elterveztem, hogy A-Z eladok mindent, elég a sok macerából.
    Alces-6 hálózati elosztóról megy nálam minden, Zoli is anno azt tanácsolta, mindenképp(!!!) ebbe menjen minden eszköz, egyik oldal inkább analóg, másik pedig digitális eszközök. Mindig minden ebben volt, azóta is, CTH amp pl. nem sercegett.

Kipróbáltam a laptopos megoldást. Az asztalom mögött jobbról és balról is van egy konnektor. Alces-be dugva a laptopot rettentően sercegett a füles. Kihúztam (csak akksiról ment) megszűnt. Bedugtam a bal oldali teljesen szabad konnektorba a laptopot, áramellátás alatt sem volt semmi zaj! Na gondoltam, itt akkor lesz valami!
    Asztal mögött az Alces elosztót megfordítottam, hogy a vezetéke odaérjen, a benne levű eszközöket is átdugdostam értelemszerűen (digi/analóg). Bedug... mondom nem hiszem el, továbbra is zajos. Aztán végső elkeseredésemben a PC-tápot külön dugtam abba a konnektorba, amiben korábban az Alces volt az asztalról jobbra, de most csak egymagában. És lám... elmúlt a zaj. :Y Az Alces (benne minden komponens) pedig a bal oldali konnektorban...

Megjegyzem, az Audio R2R-11-is kipróbáltam, hogy hátha nálam is megszűnt ezzel az USB-s "cicergős" probléma, de nem. Viszont sokat enyhült! Bár az én fülem még mindig zavarja, szóval az marad optikán, ha nincs erre is ötlet. Esetleg külön elosztó a PC-tápnak és hangszóróknak? :)

Új hozzászólás Aktív témák