-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz ribizly #85891 üzenetére
Szinte biztos hogy nem azonos a hangjuk... de nem tudom, hogy összeségében boldogabb lennék az egyikkel vagy a másikkal.
Egy hi-fi termék egyrészt műszaki produktum, másrészt hangesztétikai, kultúrfilozófia termék. Az RME szerintem kimaxolja a műszaki oldalát a dolognak nagyon magas szinten, de a filozófia oldala nem nekem szól. A cég filozófiája a hangstúdiók igényét fedi le és bármit fog gyártani ez ezzel lesz átitatva. 15 éve mikor a Fireface nálam volt és most is azt a filozófia iskolát képviselik amit most. Ha belegondolunk azért ez sem kis dolog!
Szemben ezzel itt az Ant ami műszakilag ugyan korrekt, de messze nem áll aszon a szinten mint az RME vagy hasonló gyártók. Viszont a zenéről való gondolkodása olyan ami örömöt okoz és jó vele együtt lenni. Így ha sokan inkább ebbe az irányba mozdulnak nem véletlen. Ez azt jelent, hogy nekik a zenehallgatás örömforrás és szó nincs hájpról, csak egyszerűen boldogok szeretnének lenni.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest