-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem sok idő telt el és már válaszolt a Schiit is újabb termékkel, ami hasonlóan jó képességű cucc, viszont ez már balanced témában nyomul. Lehet csak én vagyok vele így, de valahogy olyan fura hangzása van ennek a Magnius névnek.
Ezen az áron ez is eléggé bestbuy gyanus, fele annyiba sem kerül, mint az A90, csak amiatt kár, hogy Eu-ban elég gyakran problémás a beszerzés. Külön érdekesség, hogy mint a tesztből kiderült, már közvetlenül a Schiit küldi tesztre a termékeket.Szép ez a verseny, mind jól járunk, hogy végre rendesen beindult a fejlődés audio témában is.
Kíváncsi vagyok a rengeteg audiofil humbugból, meg brandből élő régebbi nagyobb cég mit lép, vajon csendben csődbe mennek, vagy esetleg érdemben elkezdenek fejleszteni is. Még ha marad is egy szűk kör, aki kitart mellettük, az nem lesz elég, hogy mind életben maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest