- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Megérkezett a Noctua ventilátorok új, 140 mm-es zászlóshajója
- Mini-ITX
- Apple notebookok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz Polllen #109863 üzenetére
Mivel pár napja alszik a topik, talán nem zavarok senkit, ha most kicsit komolyabban, kifejtősebben válaszolok. (Akit meg zavar, az nyugodtan ignorálja. )
"A második fele viszont nincs rendjén. Volt egy szép offolás a fejes topikban, amiben többen benne voltak. Ahogy Dorien is írta ez vissza-visszatérő és a reakció is vissza-visszatérően az szokott lenni, hogy légyszi ne. Ha jól rémlik ezúttal ilyen reakció nem volt, max burkoltan, továbbgörgettünk."
Pontosan, akkor nem volt ilyen reakció. Az indulatodat elfojtottad, izoláltad, majd később adtál neki hangot, amikor már nem volt gátlás benned. Ezzel alapvetően semmi gond, ez egy érett elhárítási mechanizmus. Régen bennem is rengeteg elfojtás volt. Hosszú évek munkája van amögött, hogy most már igyekszem arra reagálni, ami itt és most történik és nem cipelni magamban a mérget. Számodra meg valószínűleg én voltam a görbe tükör, hogy ezt azonnal, zsigerből, bunkó módon le mertem írni az offtopikkal beköszönő látogatónak.
"Ez egy közösség, nem saját topik, attól hogy 4-6 ember benne van egy off beszélgetésben még off marad, nem a teljes közösséget reprezentálják."
Így van, de a társas kommunikáció már csak ilyen: nem mindenki beszél mindenkivel, hanem bizonyos témák, érdeklődések mentén alakulnak ki beszélgetések. Ami nekem új és engem érdekel, az téged lehet, hogy untat és vice versa. Szép dolog betartani a lefektetett szabályokat, de nem robotok vagyunk, hogy mindig ezt tegyük. Ha valami nem tetszik, akkor meg szólni kell. "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.""Amúgy szerintem az sem oké, ha valaki "letett már valamit az asztalra" és úgy offol.
Egyrészt -NoVa-, bkercso, Tulku, bajnokpityu, meg még néhány embert leszámítva semmit sem tettünk le az asztalra. Az nem érdem, hogy több eszközt hallottunk és erről beszélgetünk és tanácsot adunk."
Annak csak örülhetünk, hogy DIY gyártók, a DAC-ok, erősítők, fülhallgatók lelkivilágát komolyabban ismerők is emelik a topik színvonalát. Ugyanakkor a topikok gerincét általában mezei felhasználók alkotják, akik saját tapasztalatokkal rendelkeznek, ezeket megosztják és el tudják igazítani a betévedőket, kezdőket a témában. Bodz sem volt gyártó, csak egy végtelenül segítőkész, sokat hallott, tapasztalatait megosztó hifista - mégis, szerintem nála többet senki sem tett a fejes és a DAC/AMP topikért."Maximum az ember igazság érzete fáj egy picit. De azért a világon vannak ennél komolyabb problémák is sajnos."
Ebben egyetértek. Viszont én azt gondolom, minden (rendezett) konfliktus, vita jó és kívánatos, mert a fejlődés lehetőségét rejti magában. © Györe Zoli
"Amúgy a politikai vonalat nem is értem. A fejhallgató erősítő és DAC topik a fejhallgató erősítők és dac-k topikja. Ha idejössz, ezt nem veheted el tőlük. De ez igaz a fejes topikra is. "
Szerintem a politika (hatalomgyakorlás), vallás (mi helyes) és művészet (önkifejezés) olyan mélyen része az emberi természetnek, hogy minden egyes társas rezdülésünk ezt visszatükrözi. Maszkot fel lehet venni, de a bőrünket nem vehetjük le.Maximális tisztelettel.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Megérkezett a Noctua ventilátorok új, 140 mm-es zászlóshajója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest