- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Publikálta a Microsoft az MS-DOS 4.0 forráskódját
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Modern monitorokra köthető 3dfx Voodoo kártya a fészerből
Hirdetés
-
Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
it A Tether 200 millió dollárt fektet a Blackrock Neurotech agyi chipes vállalatba.
-
Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
ph A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz krizmo_ #6928 üzenetére
Hát egy kicsit sótlan lett és talán egy picit szárazabb, mint kéne, szóval legközelebb szaftosabbra csinálom. A recept ilyen mindent is elolvastam, aztán majd lesz valahogy típusú.
Szóval a libamellett lesóztam, borsoztam és ment rá egy kevés majoranna is. Hagytam állni egy órát a pulton.
A kacsacombot egy nagy fazékba felraktam főni egy nagy adat egész feketeborssal és 1 darab babérlevéllel és 4 gerezd fokhagymával. Kb. 1,5 órát rogyogott forrás után. Ekkor ment bele fehérrépa, sárgarépa, karalábé és zellergumó. Só nem. Hiba.
Tk. főztem egy kacsahúslevest...aztán amikor minden puha volt, kiszedtem hűlni. Menet közben a habot leszedtem és a végén egy tonna zsírt is, egy olyan 3 deci biztos lejött a tetejéről.
A libamellett alaposan körbepirítottam egy száraz forró serpenyőben, a bőrös részt jó sokáig, hogy minél több zsír kisüljön belőle. Aztán bedobtam egy tepsibe, ment rá alufólia és 30 percig sütőttem így 200 fokon. Majd levettem a fóliát, mellédobtam 4 darab csirkemájat és egy 10 percig pirítottam. Amikor készen volt kiszedtem hűlni.
Amikor már semmi nem égette le az ujjamról a bőrt, minden kockákra vágtam, külön a húst és külön a zöldséget. A húst mégegyszer megsóztam.
Egy magasfalú serpenyőben egy fej finomravágott hagymát megdinszteltem a levesről leszedett zsíron, rádobtam vagy 5 darab szeletelt gombát, 25 dkg előgőzölt barnarízs és köles keveréket és fél pohár fehér rizst. Sóztam, borsoztam és ment rá egy fél tasak szárított petrezselyem. Majd elkezdtem főzni, mint egy rizottot, egy merőkanál leves, közepes lágon rotyogtatás, amikor kezdett fogyni még 1x és így tovább. Kb. a 3. körnél beleszortam vagy 2 marék fagyasztott zöldborsót és belekevertem a húst. A legvégén meg a főtt kockázott zöldséget. Meg még egy fél zacsi petrezselymet. Utána lefedtem egy fél órára.
A libamellnek csak a felét raktam bele, a másik felét vacsira fogyasztottam vékonyra szeletelve, hidegen. A kacsacomb bőrét meg a kutya folyasztotta el lelkesen.
Nem tudom, finom lett, de talán valami erősebb fűszer még elférne benne, lestyán, majoranna, valami.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."