Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
Trappista sajtot max az ellenségemnek küldenék
-
#40553216
törölt tag
válasz
inf3rno #4697 üzenetére
Nem bántásból, de a mézen kívül a másik három világszinten tizenkettő egy tucat. A szalámi és a kolbász, na, jó, kis couleur locale, de a trappista végképp felesleges. Hacsak nem akarod elriasztani. A trappista a sajtvilág Kádár-rendszerből itt maradt Trabantja. Ha „igazi” „magyar” „trappista” „sajtot” akarsz küldeni, akkor siess, mert nemsokára már csak tényleg sajtokat készíthetnek majd trappista név alatt is!
-
#49155328
törölt tag
válasz
inf3rno #4697 üzenetére
Egyszer őket ajánlották http://www.hungariandeli.com/
-
inf3rno
nagyúr
Van egy szakács ismerősöm az USA-ban, akinek szeretnék magyar cuccokat küldeni, pl akácméz, 100% magyar paprika, szalámi, trappista, kolbász, stb. Na most a posta iszonyat drága, úgyhogy azt kilőném, inkább valami ottani webshoptól rendelném meg és küldetném az ő címére. Van esetleg valami hely, amit tudtok ajánlani? Tudom fura kérés, de hátha...
-
#75501312
törölt tag
Köszi, közben megoldottam szintén tescóból.
Az a fura, hogy nincs méret megadva, csak kicsi meg nagy, üvegből meg van többféle. a Lidlben tuti benéztem volna, ha nem próbálom össze őket, mert ott a csomagban árult üveg az valószínűleg csak fél literes.
A normál savanyús üveg a nagy méret (0.7L), de már centiben is lemértem, csak hogy biztosra menjek. -
arcsin
senior tag
válasz
freaghill #4691 üzenetére
Én anno ilyen körömágynál mérős ételintolerancia vizsgálaton voltam. Ott kiderült, hogy a tejtermékek 100%ra allergiás vagyok. Mondjuk ennek voltak már jelei, gyanakvásaim végére szerettem volna pontot tenni csak
. Aztán Angliában voltam egy hosszabb ideig, a laktózmentes tejet nem igazán értették a mcCafeban sem máshol, úgyhogy úgy voltam a dologgal hogy nem érdekel, én bizony tejterméket fogok fogyasztani kávéval, mert már rohadtul untam az amerikánót, mert az espressot nem bírom meginni simán. Végül nem kellett szaladnom a wc-re órákig. Aztán krumplisalátával rápróbáltam kint, plusz itthon a krémtúróval...semmi. Kb fél évig állt fent ez az állapot, a laktáz enzimes tablettát rendre elfelejtettem étkezés előtt, vendégségben bevenni.
Doki szerint valszeg valami átmeneti gyulladásom lehetett. Szóval el is tud múlni. Azóta is csak 3.5 % os esl tejen élek
Imádom A TEJ ízét. Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy elmúlt
-
inf3rno
nagyúr
Laktózra nincs allergia csak érzékenység. Nem tudja megfelelően lebontani az emésztőrendszer és hasmenést okoz. A tejfehérjére van allergia, az viszonylag könnyen kiszúrható, mert a száj körül szoktak kiütések megjelenni. Na ilyenje van. Teszten nem volt vele. A vérteszt sokkal pontosabb, mint az érfelvágós amúgy.
-
freaghill
őstag
Ez oké is lenne, ha biztosan tudnánk, hogy tejfehérjére nem allergiás.
Esetleg próbáld ki a vega tejfölt, amit Aldiban lehet kapni. Állagra talán Mascarpone és tejföl között van, és tudod ízesíteni ahogy szeretnéd.
Vigyázz, nem olcsó.
-
Ispy
nagyúr
Pita kenyérsütőgépben
Hozzávalók:
- 400 gramm finomliszt
- 240 ml langyos víz
- 1 tasak (7g) instant élesztő
- 1 tk só
- 1 tk cukor
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 tk őrölt korianderElkészítés:
1) beleöntjük a vízet, sót, cukrot és olajat a gépbe
2) mehet a vízre a liszt, élesztő, koriander
3) ha elkészült a tészta, lisztezett deszkán kis gombócokat csinálunk (6-8 db) és hagyjuk 20 percet pihenni. A sütő alsó részébe rakunk egy tepsit és 250 fokra melegítjük
4) kb. fél centis lepényeket nyújtunk ki és rárakjuk a forró tepsire. Oldalanként 3-5 percet sütjük, nekem 3 elég volt -
arcsin
senior tag
Mátraházán egy palóc étteremben ettem hasonlót köretként, némi vasalt hússal, úgyhogy onnan inspirálódtam. A mai nap viszont csak mint egy tál étel fogyasztottuk. Az aldis káposzta isteni finom, a répák benne nem tesznek hozzá.
Hozzávalók:
1 csomag Bajor (sörös) Aldis savanyúkáposzta
125g kockázott bacon
500g nokedliElkészítés:
A baconről egy nagy serpenyőben lepirítjuk a zsírt teljesen. A nokedlit feltesszük főni, hogyha félkészet vettünk. A káposzta mehet a baconre, én öntöttem rá kb fél deci vizet is., ízlés szerint borsozható is itt. Közepes lángon néha megkavarjuk. Kb 8-10 perc után beleforgatjuk a leszűrt nokedlit. Még kb 4 percig hagyjuk főni az egészt. Mi tettünk rá egy kis tejfölt is, egyszerű sült hús mellé is kiváló köret.Párom szerint nem egy spaetzle, de nem rossz
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Top cat #4668 üzenetére
Én arra gyanakodnék, hogy már nem zár jól a hordó, és szökik be a levegő. Esetleg le lehetne ragasztószalagozni. Az is lehet, hogy nem mostátok elég tisztára miután elfogyott a savanyú. A forralás, amit a kolléga ír nem hülyeség. Még amit lehet tenni, hogy kevésszer vesztek ki belőle többet pl egy vödörbe. Érdemes csökkenteni, hogy hányszor nyitjátok fel. Levet lehet utána tölteni ilyenkor, hogy kisebb legyen a légtér a savanyú felett. Lehet még növelni a tartósítószer mennyiségét. Nagyjából ennyi.
-
inf3rno
nagyúr
-
Essejó
veterán
válasz
Top cat #4672 üzenetére
Igazából a vizet sem forralom zubogosra olyan 70°-ra melegítem és pár percig höntartom, az már elég a csirátlanitáshoz. A borként csak akkor mikor már langyosra hűlt. A többi füszert viszont belerakom a vízbe, kaprot nem szoktam az ecetesbe tenni.
Vagyis de, viszont csak a kemény szárát, és nem sokat. -
#49155328
törölt tag
Cukormentes Tiramisù.
4 db tojás
50 dkg Mascarpone
15 dkg Eritrit
2,5 doboz Gullón Fibre Integrtal keksz
5 adag duplakávé
1dl whiskey (Connemara)
Holland kakaópor ízlés szerint. (én jó vastagon rászitálom)A tojássárgáját kikeverjük az eritrittel (porrá darálva alkalmazzuk), hozzáadjuk a whiskey-t, később pedig a mascarponét, addig keverjük, míg sima és kissé habos nem lesz. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a krémbe.
Lefőzzük a kávét, ebbe belemártjuk a kekszet úgy, hogy félig átázzanak, belehelyezzük egy sorban egy kisebb tepsibe, ráöntjük a krém harmadát, erre teszünk még egy réteg, áztatott kekszet, majd még egy réteget készítünk, s végül a maradék krémet. Minimum 2 órát állni hagyjuk, tálalás előtt a tetejére kakaóport szórunk.Ronda de finom, jó étvágyat !
-
Top cat
addikt
válasz
inf3rno #4666 üzenetére
És Essejó.
Ezzel a lével csináltam. Első évben amikor megvettük a hordót semmi baj nem volt.
Már tavaly is így jártunk. Most még kapott egy esélyt de kár volt.HDPE a hordó így elvileg nem lehetne miatta baj. De én még is arra gyanakszom.
Rá van írva, hogy minőségét 1 évig őrzi meg.Van aki azt mondta, hogy a levet nem szabad utánatölteni. Ez is okozhat ilyen bajt?
Az hogy belekerült valami kizártnak tartom. Van még 4 vödörrel, azoknak semmi baja.
Akkor azok közül is baja lenne legalább egynek. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Valaki csinált már velős pizzát? Tudom nem egy eredeti olasz ötlet ( :D ) de múltkor ettem és nagyon ízlett. Van vmi trükkje vagy csak nyersen rá kell tenni a tésztára, rá a sajt és ennyi?
-
#76500480
törölt tag
Ti se kaptok kacsa/libahájat? Városi piacon 7 hentesből 7nél nem volt, 8. előre kiírta...
Szoky féle kenőmájashoz kéne
Koronavirus óta nagyon el van b...a az "élelmezés".
Pld 1 hónapja a családellátó, 5L étolaj helyet 2L-t küldött magasabb áron(számla/SZL megrendelés szerint készült), ezzel kapcsolatban elérhetetlenek, de már mind1. Futárnál kellett volna intézkedni, tanulópénz. -
inf3rno
nagyúr
válasz
#75501312 #4653 üzenetére
Az egy régi gáztűzhely márka, 2007-ig gyártották Salgótarjánban ki tudja mikortól. Nagyjából annyi a lényeg, hogy ezek évtizedekig bírják, mert van bennük anyag. A mostani tűzhelyekhez képest ránézésre olyan 3x-os a lemez vastagsága. Sok gondunk nem volt vele egyébként, néha a fúvóka tömődött el, máskor az üveg robbant szét, de 30 év alatt ez belefér. Most már vannak látható lyukak rajta, kezdi megenni lassan a rozsda.
-
inf3rno
nagyúr
Hát úgy, hogy a komolyabb villanyos dolgokat be lehet állítani mondjuk 70 fokra, a karancs meg ha minimumra veszem a lángot, akkor is egy idő után felhevíti az olajat 140 fokra vagy tovább, aminél már elég gyorsan szalonnás lesz a tükörtojás alja.
Ja vágom a hagyományos módszert. Nálam ez úgy néz ki, hogy veszek egy tálat, teszek bele vizet, felmelegítem a mikroban. Beleütök egy tojást, aztán visszateszem még pár percre. Utána meg kiszedem a tojást. Úgy is szoktam, hogy beleütök négyet egyszerre, aztán a végén leöntöm róla a vizet. A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy hogyan oldható meg, hogy ne tapadjon a tálhoz a fehérje, mert elég macerás elmosni. Főleg ha minimalistára veszem, és pohárban csinálom. Megpróbálom majd úgy, hogy előtte bekenem olajjal a tálat, hátha.
-
Essejó
veterán
válasz
inf3rno #4648 üzenetére
Nem értem mi köze a Karancs korának a hötartáshoz, meg hogy jön az ide? A buggyantott tojáshoz kell 1 liter víz. 1 csipet só, 1 ek ecet. Az ecetes sós vizet felforralod, közben egy kistálba óvatosan felütöd a tojást. Ha felforrt a víz takarékra veszed a gázt megvárod míg épp csak gyöngyözik. Akkor egy örvényt kavarsz bele, és abba öntöd ovatosan a tálból a tojást vársz kb 3 percet és szűrő kanállal kiveszed.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#75501312 #4634 üzenetére
A romlásnál annyi a lényeg, hogy elszaporodnak benne a bacik. Amikor kiolvasztod, akkor van rá esélyük, azért nem jó kiolvasztottat visszafagyasztani. A következő kiolvasztásnál ugyanis már komoly mennyiségű lesz rajta és megromolhat tőle. Viszont ha forralsz rajta egyet kiolvasztás után, akkor elpusztulnak, és lefagyaszthatod utána újra.
A lecsóval kapcsolatban ne vidd túlzásba a paradicsomot, úgy jobb lesz az eredmény. Mi azt hiszem úgy szoktunk fagyasztani, hogy a hagymás alap is eleve benne van, majdnem hogy kész lecsót teszünk el. Nem is tudom, hogy mostanában megy e még a fagyasztóba, vagy csak külön üvegekbe, nem én csinálom.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#73959936 #4633 üzenetére
Nálunk az nem szokás, de a kolbászhoz egy tükörtojás tényleg jó lett volna. Még van belőle, csinálok hozzá. :-) Ez a "főtt tükörtojás" pontosan mit takar? Én buggyantottat szoktam egy ideje, mert a barna szalonnás rész a tükörtojás alján engem zavar. Ki lehet küszöbölni, ha lassan melegítem az olajat, és nem engedem felhevülni, de itt 30 éves karancs van, aminek nem a hőfok tartása az erőssége, úgyhogy jóval macerásabb, mint mikroban csinálni buggyantottat. Az utóbbinak is van azért hátránya, simán odatapad mindenhez, aztán nem győzzük levakarni.
-
Top cat
addikt
Sziasztok !
Megtudja mondani valaki, hogy ez mitől lett?
Ilyen 30 literes hordóba lett elrakva.
Alaposan meglett mind mosva.
A hordó is alaposan el lett mosva.
Le volt zárva.
Nem lett kézzel, fémmel, bármi koszos tárgyal belenyúlva.
Napfény nem érte.
Rossz nem került bele.Ugyanilyen lében ugyanott tartva csak vödörben, semmi baja az uborkáknak.
Lehet, hogy a hordóból oldott ki valamit a savanyúság lé?
-
Madoc
veterán
Szoky-nál láttam most a Rózsa Sándor kedvencét, na azt fogom megcsinálni vasárnap.
-
freaghill
őstag
Ki mit főz/süt a hétvégén?
-
#75501312
törölt tag
Kérdés: nemrég kaptam sok paprikát, de mivel hirtelen nem tudtam vele mit kezdeni ezért darabolva lefagyasztottam. Most meg van sok paradicsomom szóval lehetne jó kis lecsót főzni belőle. Viszont nem tudom, hogy el lehetne-e tenni így? Megromlana-e a paprika, hogy már fagyasztva volt?
És hol lehet venni befőttes üveget tetővel? Mert úgy tűnik a tető hiánycikk, együtt meg nem árulják őket. -
inf3rno
nagyúr
válasz
#75501312 #4624 üzenetére
Én meg kolbászt sütöttem. Már megjelent rajta a fehér penész, úgyhogy kénytelen voltam valamit csinálni vele. Valamiért a húsok nem szeretik a hűtőt. Vagy fagyasztom őket vagy kénytelen vagyok kivenni, de akkor meg beton keményre száradnak egy idő után. Úgy tűnik, hogy a legjobb kolbász úgy készül, hogy serpenyőben sütöm jó sok zsírban egy darabig fedő alatt, aztán beteszem 10 percre a sütőbe, hogy egy nagyon kicsi kérge legyen és egy kicsit megpiruljon. Baromi jó lett szerintem. Főtt krumpli, mustár, paradicsom szósz ment hozzá.
A héten megint csinálok túró gombócot, most még minimalistábban, mint legutóbb. Kíváncsi vagyok meddig lehet csökkenteni az alapanyagok számát. Egyelőre most túró, tojás, dara, zsemlemorzsa lesz. A darán agyalok, hogy kell e bele, illetve a zsemlemorzsán is, hogy esetleg lehetne valami mással helyettesíteni. Persze jó a hagyományos íz, de mondjuk valami lekvárral vagy csokival lehet, hogy szintén jó lenne. Még arra is gondoltam, hogy darált mákba forgatom bele, az is dobna rajta. Esetleg bármi más ötlet?
-
#75501312
törölt tag
-
Šolaire
veterán
Régóta szemezek vele de most megrendeltem, elvileg péntekre meg is jön.
[link]
-
#75501312
törölt tag
Hát nem bírtam ki, csináltam őszibarack chutneyt. Igaz nekem a paprika nem nagyon tetszett a receptben, így azt kihagytam, de úgy tűnik jól sikerült ízre. Már csak ki kell hűlnie holnapra.
És nem vagyok normális, de most tettem be a sütőbe egy adag müzliszeletet zabból mindenféle dolgokkal benne. Remélem nem csesztem el és ehető lesz majd reggel.
-
inf3rno
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz
#75501312 #4604 üzenetére
Én barackos csirkét szoktam, de szósznak teljesen jó ugyanaz az alap. Hagyma pirítás mehet az elején opcionálisan meg egy kis gyömbér is esetleg. Utána bele a barack, vársz, amíg lesz leve, beállítod cukor/citromlével, ha nem elég édes/savanyú. Lehet beletenni szójaszószt. Egy kis fahéj kell bele. Aztán keményítővel be lehet sűríteni. A csirkével annyi extra van, hogy az elején adom hozzá csíkokra vágva a hagymához, gyömbérhez, de szerintem ez jó lehet külön szósznak is. Ugyanezt lehet mangóval is, vagy esetleg szilvával is talán, de az utóbbit még nem próbáltam.
-
#75501312
törölt tag
válasz
Digitalpimp #4620 üzenetére
Nem feltétlen csípőset, de valami szószt, igen.
Most egyre érik bennem a gondolat, hogy csinálok alap befőzést. Minimális fűszerezéssel és hozzávalókkal.
Mert a cél az lenne, hogy a fagyóban ne legyen 5 kg paprika fagyasztva, hanem mondjuk legyen alap lecsó paprikából, paradicsomból meg hagymából.
Ugyanez gyümölcsökkel ha majd beállít a család a ládányi jósággal. Hogy lefőzöm minimális ízesítéssel és elteszem üvegekbe későbbre. Aztán amikor meg kell előveszem és élvezem.
Csak most rákattantam az őszibarackra és a sült hús mellé hiányzott valami új dolog és a befőzéssel is kacérkodom egy ideje.
Igazából ötletet és recepteket gyűjtök, mi az ami itt bevált nektek. -
#75501312
törölt tag
válasz
Šolaire #4617 üzenetére
A 2 nagymamámnál szinte minden volt.
Lekvárból barack, szilva.
Gyümölcsből barack, meggy, cseresznye elrakva.
Nagypapám savanyúságot csinált, uborkát, töltött paprikát, káposztát.
Anyám is befőzött jó darabig és tényleg elálltak sokáig. Még 2-3 év után is csak a tetejét kellett lekaparni és a többi jó volt.
Én meg fosos vagyok, inkább mint fosós. -
#75501312
törölt tag
válasz
Šolaire #4614 üzenetére
Cider / Martini / Vodka
Hehe, nem főztem, későbbi ötletnek kellett. Még elélek a tegnap véletlen kiengedett csirkecombon, de nem voltam vásárolni.
Meg még a család is beeshet több kiló barackkal majd a következő hetekben.
De pont a sült hús miatt jutott eszembe, mert a tejfölös ubisalit és hagymás parisalit már unom.De azon gondolkoztam úgy általában, hogy igazából lehet megpróbálkozom a befőzéssel, mert mindenki azt mondja, hogy főzzem meg, száraz dunszt és eláll egy évig is.
És az alapja mindnek ugyanaz: piríts hagymát, esetleg kis paprikát, boríts rá fűszereket meg az adott zöldséget vagy gyümölcsöt és már kész is.
És mivel van a családban kert így lesz sok paradicsom, barack, szilva, paprika. Darabolás és fagyasztás helyett jobb sztem ha befőzöm. Csak valamiért én nem nagyon bízom ebben a tartósságban, hogy sokáig eláll. Uborkát raktam el egyszer pár éve de aztán nem mertem megkóstolni. -
arcsin
senior tag
Tépett csirke gyorsan
Hozzávalók:
2 csirkemellfilé ( ~ 80 dkg )
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál őrölt római kömény
1 dl bbq szósz
1 dl narancslé
só, (színes)borsA csirkemellet egyben besózzuk, borsozzuk. Egy tálban összekeverjük a narancslevet, fokhagymát, köményt. bbq szószt. A csirkére rászórjuk a hagymát amit vékony szeletekre vágtunk. Mehet rá a pác. Össze kell forgatni alaposan ezt az egészet egy nagyobb jénaiban. Alufóliával lefedjük.
Sütés 180 °C, légkeverés, ~ 1óra
Ha elkészült 2 villa segítségével szépen szét lehet tépni a csirkemellet. Én a levet külön szoktam szedni a tálból, és az előre széttépett csirkemellre adagolok annyit, hogy trutymákos hangja legyen
Lehet kapni a lidlben fagyasztott félkész ciabattát, én abba tettem bele némi lidl-es ropogós kovászos uborka, (cheddar)sajt, chipotles majonéz társaságában
Lehet variálni, paradicsommal, pepferoni paprikával, sósleves jalapenovalm renegeteg féle szósszal, igény szerint.A ciabatta azért jó ehhez a szendvicshez, mert kemény, nem ázik/esik szét a levesebb hústól és a szószoktól sem.
-
kemotox
addikt
Na srácok végülis a lustaság győzött
De köszi azért a tippeket.
Egy jó kis borsókrémlevest vagy főzeléket nagyon megkívántam, jövő héten tuti főzök -
Šolaire
veterán
válasz
kemotox #4607 üzenetére
Serpenyőbe kis grillzöldség? Mirelit brokkolit kicsit megfőzném, a borsót is ha nyers. Paradicsomot cikkbe, hagymát félkarikára (lilahagyma még jobb lenne) serpenyőbe hevítesz olajat oliva vagy sima és összepirítod a zöldségeket mehet rá só bors petrezselyemzöld. Én ehez sütnék egy két szelet natúr csirkemellet. Jó kis könnyű vacsora.
-
kemotox
addikt
Hú srácok úgy, de úgy rámjött, hogy valami jó kis fűszeres, párolt/sült/akármilyen zöldséget ennék... Van itthon mirelit brokkoli meg borsó, vöröshagyma, paradicsom, meg a mélyhűtőt túrom még, de kb ennyi. Ti mit csinálnátok? Borsó saláta recepteket nézegetek most hirtelenjében, olyat úgy sem ettem még. Valakinek valami ötlet? Valami serpenyőben elkészítős kéne, csak egy kis adagot akarok.
-
válasz
#75501312 #4604 üzenetére
Saját recept:
Csirkemell sajttal és barackkal:
A befűszerezett csirkemellet felszeleteled, majd hirtelen megpirítod mindkét oldalát, ezt követően legyező formában ráteszed a barackokat, de akár szeletelve is lehet, és megszóród sajttal.
~180 fokos, előmelegített sütőben addig sütöd, amíg a sajt színt nem kap.
Rizzsel, sült krumplival, bulgurral tálalva a legfinomabb. -
#75501312
törölt tag
Van valami egyszerű őszibarackos recept hús mellé?
Mármint arra gondolok, hogy valami őszibarackos szósz vagy darabos mártás, ilyesmi.
Kis edényben megrottyantani pár szem barackot valami ízesítéssel nem nagy kunszt szerintem, de nem találtam ilyen recepteket, mert nem tudom mire keressek.
Nem lekvárt akarok főzni, csak valami egyszerűt, amivel le tudom önteni a sült húst és ad egy kis extra ízt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Konteó topic
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest