Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Sziasztok!
Használ itt valaki macOS alatt Foobart?
Igazából csak érdeklődnék, hogy kinek mi a tapasztalata, mennyire stabil meg ilyenek.
Láttam, hogy a mac-es verzió nem túl okos, és akkor még finom voltam.Wine-nal a Windows-os verzió vajon mennyire jó megoldás?
Igazából az az aprópója, hogy az itthoni gépen is tervezek mac-re váltani, és mivel 15 éve Foobar-t használok, közel 400 GB zene mellett, így életbe vágó, hogy jól működjön (megannyi playlist, pár component, zenék rangsorolása stb.).Bónusz kérdés: a playback statistics-et valahogy lehet exportálni → importálni Windows → Mac között?
-
veze
őstag
bocs a lama kérdésért.. régen hasznaltam már foobart van egy beállított portable verziom jó régi. abban ha elinditom van wasapi lehetőség
telepitettem , (tehat nem portable) egy uj verziot (2.24.6) abban nem látok ilyen lehetőségetletöltöttem egy wasapi pliugin-t három fájl van benne
ezeket be kell másolnom valahová vagy mit klell tennem vele? a 64 bites exe fajlra kattintottam de nem történt semmi. ujrainditas utan sem elérhető...
Már nem emlékszem régen hogy keltettem életre
J. Rivert használtam eddig abbantelepites utan azonnal elérhető nem kell semmi extra -
G@ben
addikt
Kipróbáltam, elég nagy káoszra nevezte át. Van olyan fájl, aminek a nevéből eltűnt az előadó. Szóval marad az eredeti kérdés:
Foobarban kijelölve a fájlokat ctrl+x-szel meg lehet-e oldani, hogy a commander megfelelő könyvtárába ctrl+v-t nyomva áthelyezze a fájlt, ne pedig átmásolja? -
G@ben
addikt
Adott kb 2500 fájl. Van olyan, aminél a fájlnévben szerepel az előadó, azzal nincs gond. Van, aminél csak a dal címe van meg, de ha benyitom foobar-ba, akkor az id3 tag-ban megvan az előadó neve is. Van olyan előadó, akihez egy dal tartozik, van, akihez 30, de jellemzőbb az 1-2 dal. Nem szeretném azokat egyesével átnevezni, mert baromi sokáig tart, illetve sokat törölnék is közülük. Tehát annyit szeretnék, hogy id3 alapján aminek a nevében megtalálja a keresett előadót, azt ctrl+x-szel áttenni a megadott mappába a commanderben, hogy ne a foobarban kelljen kattintgatni sokat a megfelelő menühöz, ahogy korábban is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest