Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Jó reggelt!
Konkrétan a 192 kHz-vel voltak gondok, recsegett. Most feltettem a lemezen lévő drivert (2012-es!
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!
A Buffer-en kell-e valamit állítani?
Egyébként így néz ki:Nagyon köszönöm a helpet!
-
UserX
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Én vagyok a láma, bocs!!!
A zenéim vszínűleg. 48 kHz-sek! Létezik valami free progi, amivel ezt meglehet nézni?
Ha bekapcsolom a Dolbyt, a Windows visszaveszi a mintavételezést alapértelmezettre, miután kilépek a Dolbyból nem állítja vissza az általam megadott 24/192 értéket!!! Sztem. ez bug!
Letöltöttem ezt a sampe file-t:Ezt a Foobar+ ASIO 192-n játssza le, azonban úgy serceg, mintha gramofonon vagy egy mono kazettás magnón játszanám!
A JetAudio hibátlanul viszi! Valami itt csak nem kerek...! -
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Fejlesztettem a hangrendszeremet és 'új' vagyok itt!!! Nem vagyok audiofil és a buxám is véges. A DAC-os topikból 'hajtottak' ide.
DAC/AMP: Logilink UA2011 [link]
Fejhallgató: MAGNAT LZR 980 [link]
Filmekre és játékra jó a Dolby Atmos, amit megvettem.
Zenehallgatásra a Foobar + ASIO kombó jött be legjobban (leginkább FLAC). A beállítások a következők:A felkonvertálós 'játszadozást' próbáltam de nem jött be.
1. A másik fórumban a buffer méret lehető legkisebbre állítását javasolták Ez mit is jelent pontosan???
Most 1024-en van (szemben a képpel)...2. Így is elégedett vagyok!!! Tehetek-e még többet/mást a hangminőség javításáért???
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Valami baja van a tápomnak
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sokat tanultam!
Én azt hittem, hogy jobb minőségű.
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!