Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
csabagal
üzenetére
Szia!
Az első estben direkt elérési út van megadva, Myonlineradio esetében nincs. Kiválasztod a kívánt adót (Poptarisznya), majd nyomsz egy F12 gombot. A felugró ablakban beírod a HTML keresése részhez, hogy mp3, majd ütsz egy Entert. Első találatra meg is jelenik a pontos elérési útvonal. Jobb klikk a kékkel megjelölt szövegen, másolás (Belső HTML). Megnyitsz egy szövegszerkesztőt, beilleszted és kimásolod a pontos linket. Jelen esetben:
http://adas.poptarisznya.hu:8200/live.mp3 -
karlkani
aktív tag
válasz
pendre54
üzenetére
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\foobar2000\configuration\Core.cfg
Ez a fájl tárolja többek között az Add Location... résznél hozzáadott címeket. Amint beleszerkesztek, majd elmentem, kiírja, hogy a beállításfájl sérült vagy korrupt és nem tölt be a program. Fogalmam sincs, hogy lehetne szerkeszteni, így nem javaslom a módosítását! Mondjuk én könnyen megoldottam, mert van egy "finomhangolt" beállításom tiszta telepítéshez, azzal felülírtam az említett fájlt, s eltűntek a listáról.
-
karlkani
aktív tag
Szerintem is valami ilyesmi lehet...
A program nálam nem működik (legalábbis azzal a rádióval nem csinál semmit, mással nem próbáltam). Amúgy AppLocal-on keresztül indított foobar2000-t meg nem is érzékeli a Rainmeter, ha működne se lenne haszna számomra. A segítséget ettől függetlenül köszönöm!
-
karlkani
aktív tag
Helló!
Engem is csak azért zavar, mert Rainmeter programmal teszek ki információt az épp hallgatott zenéről az asztalra, s így elég ronda. Ha a szerver szolgáltat rossz információt, akkor AIMP3 ugyan arra a rádióállomásra miért ad helyes információt? Most néztem WMP-t, azzal is rendben van. Csak arra tudok gondolni, hogy a foobar2000 valamiért nem szereti online rádió adásnál az ékezetes karaktereket.
Köszi a programot, megnézem.

-
karlkani
aktív tag
-
karlkani
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Rádió 1 hallgatásakor a címnél egyetlen R-betű jelenik meg. AIMP3-nál (nem akarok váltani rá) rendesen kiírja, hogy Rádió 1 Pécs. Valahogy megoldható, hogy a itt is kiírja? Egy Rainmeter felületen jelenítem meg az épp játszott zenét (meg sok mást is), s így elég ronda. Helyettesítő karakterekkel a következő jelennek meg: R�di� 1 P�cs
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest