Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- TCL LCD és LED TV-k
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdvözlök mindenkit!
A Prohardveren most tettem fel ezt a kérdést, de ott a múlt évi a legutóbbi hozzászólás, ezért probálok most itt választ kapni rá.
Segítséget szeretnék kérni! Flacot és DSD-t szoktam hallgatnia következő szerkentyűn: Xiaomi Note 7 (USB Audio Player Pro), iBasso DC02, Marantz vég és JM Lab dobozok.
A problémám az, hogy néhány lemez borítóképe hiányzik. Kiderítettem, hogy akkor működik jól, ha a borítókép be van ágyazva minden egyes számba. Ha csak úgy ott van a mappában, akkor nem látszik a lejátszó felületen.
A kérdésem az, hogy hogyan tudom a Flac fájlokba betenni utólag a borítóképet? Ha már volt rá megoldás, és nem találtam meg, nézzétek el nekem, mert 2004-től átolvasni a topikot nem egyszerű. Kereső nem adott rá megoldást.
Tehát nem mappába, hanem közvetlenül a Flac vagy DSD fájlba!
Köszönöm!
ui: Ubuntu alá kellene, de meg tudom wine-al oldani esetleg. A foobar megy linux alatt, de nem jöttem rá, hogyan lehet vele megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest