Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
"Nem teljesen értem milyen az hogy lassú. Gondolom 10000 albumnál is működne."
100 000-nél is működne. A kérdés nem ez, hanem az, hogy milyen hamar állítod be az adott albumot. 506 albumnál maximum 2 másodperc alatt megtalálnám és beállítanám ismeretlenül, ha pedig ismerem az albumokat 1 másodperc kellene hozzá a Far Managerrel, de a Foobaron belül görgetve egy picivel nagyobb idő kell hozzá, filterrel talán rövidebb.
Nem beszélve arról, ha valakinek sokkal több albuma van. Nem írom le, hogy nekem mennyi van, mert nem hinnétek el. Én kipróbáltam azt a módszert is (foobaron belül görgetve és filterrel is) és tapasztalatból tudom, hogy a Far Managerrel sok album böngészése sokkal gyorsabb. Nem beszélve arról, ha az album fényképeit (borítók, hozzáadott könyv, album leírása, képek, stb.) is meg akarom nézni. Nálam ezek az albumon belül az Artwork alkönyvtárban vannak és a Far Managerrel csak ráklikkelek és azonnal látom, olvasom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox One
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs