Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pierre75

senior tag

AIMP-t használok pár éve, de a lyric plugin-ja nem vált be, így kipróbáltam a Foobar-t, aminek viszont igen. Volt némi tanulóidőszak, alapból nem játszotta le az ape-t, de megkapta a plugin-ját és lőn hang.
    Lehet a minimal design mellett is érvelni, de nekem a default nem felelt meg, így már telepítés előtt találtam megfelelőt, elkínlódtam míg minden a helyére került benne (font stb). Van pár hiányosság amit esetleg utólag lehet pótolni vagy a megoldása kerülte el a figyelmemet, ezek megoldásában kérem a tanácsotokat:
    1. a lejátszást mindig manuálisan kell elindítanom, de hozzászoktam az AIMP megoldásához, onnan folytatja ahol abbahagytam. Ha a Foobar tudja ezt, hol állíthatom be?
    2. a skin-en látható, de elkerülte a figyelmem, nincs navigációs sáv. Utólag ez belerakható, ha igen hogyan? Illetve billentyűhöz hol rendelhetem hozzá az előre-hátra tekerést?
    3. Egy Dell 7559-en használom RHA T20 füles Oehlbach USB Bridge dac-cal. Érdemes-e vacakolni a kimeneti eszköz Wasapi vs Asio beállításokkal. Ha igen a Foobar-ban ehhez a konfig-hoz mit javasolnátok?
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák