Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nah, kezd jó lenni.
Már csak azokat az ugráló "izéket" kell eltüntetni - mert úgy sem a foobar-t bámulod zenehallgatás közben (remélem
) -, és akkor pont olyan lesz mint az enyém. 
ui: Az előbb jól elbaxtam az enyémet, miközben itt próbálgattam (kb évek óta így volt, mentés persze nincs
)… De már úgy is gondoltam legyalulom, mert már tele volt felesleges pluginokkal és miegymás. Úgyhogy most nulláról csináltam egy újat (ami persze szinte pont ugyanaz, az előbb linkelt képemről copyzva
) Mondjuk bajban voltam kicsit hogy kell plusz panelt hozzáadni (rég volt), de aztán rájöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 01.16. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már csak azokat az ugráló "izéket" kell eltüntetni - mert úgy sem a foobar-t bámulod zenehallgatás közben (remélem
) -, és akkor pont olyan lesz mint az enyém. 
)… De már úgy is gondoltam legyalulom, mert már tele volt felesleges pluginokkal és miegymás. Úgyhogy most nulláról csináltam egy újat (ami persze szinte pont ugyanaz, az előbb linkelt képemről copyzva
) Mondjuk bajban voltam kicsit hogy kell plusz panelt hozzáadni (rég volt), de aztán rájöttem.