Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nah, kezd jó lenni.
Már csak azokat az ugráló "izéket" kell eltüntetni - mert úgy sem a foobar-t bámulod zenehallgatás közben (remélem
) -, és akkor pont olyan lesz mint az enyém. 
ui: Az előbb jól elbaxtam az enyémet, miközben itt próbálgattam (kb évek óta így volt, mentés persze nincs
)… De már úgy is gondoltam legyalulom, mert már tele volt felesleges pluginokkal és miegymás. Úgyhogy most nulláról csináltam egy újat (ami persze szinte pont ugyanaz, az előbb linkelt képemről copyzva
) Mondjuk bajban voltam kicsit hogy kell plusz panelt hozzáadni (rég volt), de aztán rájöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már csak azokat az ugráló "izéket" kell eltüntetni - mert úgy sem a foobar-t bámulod zenehallgatás közben (remélem
) -, és akkor pont olyan lesz mint az enyém. 
)… De már úgy is gondoltam legyalulom, mert már tele volt felesleges pluginokkal és miegymás. Úgyhogy most nulláról csináltam egy újat (ami persze szinte pont ugyanaz, az előbb linkelt képemről copyzva
) Mondjuk bajban voltam kicsit hogy kell plusz panelt hozzáadni (rég volt), de aztán rájöttem.