Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nah, kezd jó lenni.
Már csak azokat az ugráló "izéket" kell eltüntetni - mert úgy sem a foobar-t bámulod zenehallgatás közben (remélem
) -, és akkor pont olyan lesz mint az enyém. 
ui: Az előbb jól elbaxtam az enyémet, miközben itt próbálgattam (kb évek óta így volt, mentés persze nincs
)… De már úgy is gondoltam legyalulom, mert már tele volt felesleges pluginokkal és miegymás. Úgyhogy most nulláról csináltam egy újat (ami persze szinte pont ugyanaz, az előbb linkelt képemről copyzva
) Mondjuk bajban voltam kicsit hogy kell plusz panelt hozzáadni (rég volt), de aztán rájöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már csak azokat az ugráló "izéket" kell eltüntetni - mert úgy sem a foobar-t bámulod zenehallgatás közben (remélem
) -, és akkor pont olyan lesz mint az enyém. 
)… De már úgy is gondoltam legyalulom, mert már tele volt felesleges pluginokkal és miegymás. Úgyhogy most nulláról csináltam egy újat (ami persze szinte pont ugyanaz, az előbb linkelt képemről copyzva
) Mondjuk bajban voltam kicsit hogy kell plusz panelt hozzáadni (rég volt), de aztán rájöttem.