Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Igen, próbáltam.
Ha bekapcsolom a TV-t, akkor az erősítő annak az azonosítóját (EDID) továbbítja vissza a PC felé, ami (tök jogosan) azt hiszi, hogy egy új eszközt csatlakoztattam a gépre és ezért újratölt minden megjelenítőt. Néha előfordul, hogy a TV standbyban "csinál valamit", amit az erősítő érzékel és elkezdi a Yamaha adati helyett a tv paramétereit visszaadni. Erre változik meg szerintem a hangkimenet. Ezt az alap windows jól kezeli (DirectSound), de a foobar a régi kimeneten akarna megszólalni.
Hogy most ez bug vagy feature, azt nem tudom. Mármint hogy az erősítő túl okos és próbál mindig alkalmazkodni. Mert a PC is kurva intelligens és ő is alkalmazkodna. Csak ebből az van, hogy az erősítő megváltoztat valamit, akkor a PC is. Erre az erősítő megint és gondolom a TV-ben is van valami ficsőr. (A CEC és hdmi vezérlés ki van kapcsolva)
Most úgy oldottam meg, hogy ha nem nézem a TV-t, akkor teljesen ki van kapcsolva. Így nem zavar be a PC-nek, viszont kvázi buktam a TV távirányítót.
Az miért van, hogy a DTS-t az erősítő PCM-ként ismeri fel, ha foobaron játszom le? A Kodit is wasapival tolom, annál DTS jelenik meg a yamaha signal info menüjében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest