Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Lenne egy kérdésem, hátha esetleg. Pár napja ráleletem egy német rádióadóra, ahol ez eddig általam ismert adók közül, messze a legjobb zenéket játsza. [link]
Itt a logója:Viszont vannak problémák, mivel a Win 10 saját lejátszójával tudom csak szórabírni, időnként pattog, akad a hang, sőt előfordul néha, hogy a netet is ledobja.
Szóval, van-e valami mókolás, hogy a Foobarral tudjam használni, ahogy sok más rádióadót? Ott azoknál ugye, ha megnyitom a streamet, ott feldob egy exe fájlt, amivel tudom indítani a Foobarral, itt ilyenre nincs lehetőség, itt katt rá, és azonnal szól a Win beépített lejátszójával. Még annyi infó, hogy MP3-as formátum, ha ez esetleg fontos a kérdés megoldásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest