Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Hali, audiofilek!
Asus Xonar D2/PM-et ASIO üzemmódban próbálok belőni.
Foobar asio dll-je is alternatíva lehet natív módban. A kérdés az, hogy milyen beállításokkal sikerülhet extra mnőségű zenei anyagot hibamentesen megszólaltatniuk?
Én 32bitre állítva, 10-80ms latencyvel végigpróbálva sem jutottam előbbre az Asus esetében, a Foobaréval sem jobb a helyzet: igaz csak 17Mbit/sec-es(
) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.
Vsz. a Foobar beállítása is belejátszik, sőt, inkább ezt valószínűsítem, mint vmi HW-es problémát. A bufferelés, ill. a teljes anyag RAM-ba másolva, s onnan lejátszva (advanced-opció) lehetőségét is próbálgattam, de azt ki tudja kivárni ekkora fájlméreteknél: 1-2GB?(
).
Van vkinek tapasztalata ASIO-beállításokkal kapcsolatban, ill. ötlete, mit állítsak be/át F2000-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.