Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Hali, audiofilek!
Asus Xonar D2/PM-et ASIO üzemmódban próbálok belőni.
Foobar asio dll-je is alternatíva lehet natív módban. A kérdés az, hogy milyen beállításokkal sikerülhet extra mnőségű zenei anyagot hibamentesen megszólaltatniuk?
Én 32bitre állítva, 10-80ms latencyvel végigpróbálva sem jutottam előbbre az Asus esetében, a Foobaréval sem jobb a helyzet: igaz csak 17Mbit/sec-es(
) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.
Vsz. a Foobar beállítása is belejátszik, sőt, inkább ezt valószínűsítem, mint vmi HW-es problémát. A bufferelés, ill. a teljes anyag RAM-ba másolva, s onnan lejátszva (advanced-opció) lehetőségét is próbálgattam, de azt ki tudja kivárni ekkora fájlméreteknél: 1-2GB?(
).
Van vkinek tapasztalata ASIO-beállításokkal kapcsolatban, ill. ötlete, mit állítsak be/át F2000-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Tesla topik
- Yettel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.