- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Hali, audiofilek!
Asus Xonar D2/PM-et ASIO üzemmódban próbálok belőni.
Foobar asio dll-je is alternatíva lehet natív módban. A kérdés az, hogy milyen beállításokkal sikerülhet extra mnőségű zenei anyagot hibamentesen megszólaltatniuk?
Én 32bitre állítva, 10-80ms latencyvel végigpróbálva sem jutottam előbbre az Asus esetében, a Foobaréval sem jobb a helyzet: igaz csak 17Mbit/sec-es(
) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.
Vsz. a Foobar beállítása is belejátszik, sőt, inkább ezt valószínűsítem, mint vmi HW-es problémát. A bufferelés, ill. a teljes anyag RAM-ba másolva, s onnan lejátszva (advanced-opció) lehetőségét is próbálgattam, de azt ki tudja kivárni ekkora fájlméreteknél: 1-2GB?(
).
Van vkinek tapasztalata ASIO-beállításokkal kapcsolatban, ill. ötlete, mit állítsak be/át F2000-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.