Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• benojeno

csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a FON-hoz, de nem kapkodnék. A rengeteg hotspotra Európa szerte szükségem lenne, az apósom broadbandjét akarnám megosztani. Neki a Baaltonnál van kábeles internetje, a SUPRA KTV Kft a szolgáltató.

Kérdéseim:
    1. Szükség van-e az internetszolgáltató hozzájárulására, ha megosztanám a netemet? Már a regisztrálásnál olvastam, hogy a szerződési feltételek elfogadásával kijelentem, hogy "if I am a Linus or a Bill that my Internet service provider authorizes me to use my WiFi connection as a FON Spot."

2. Linksys WRT54GL routert használok, van-e valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel a szerkezettel? A FON-weboldal szerint egy firmware-t felrakásával működik a dolog. https://www.fon.com/en/support/fonMaterials#

3. Hogy megy a rákapcsolódás egy ingyenes hotspotjukra? Most Angliában ülök, az elérhető network-ök közt itt figyel a BTFon is, de amikor rácsatlakozok, csak Limited Access-t jelez, és semmilyen weboldal nem jön be, még a www.btfon.com sem. Tudom, hogy előbb be kell üzemelnem a magyarországi routert, és meg kell osztani a netem, mielőtt használom másokét, de kíváncsi lennék, hogy a FON-nál hogy megy a rácsatlakozás a hotspotra?
    Más fizetős hotspotoknál előbb korlátozottan enged csatlakozni, aztán a weboldalukon keresztül login, és megy a teljes hozzáférés a nethez. De itt ez hogy megy, ha még a FON weboldaláig sem jutok el?

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák