Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Szépen mosolyog.
Ne tudom, de nekem a cargo sokkal jobban bejön, mint az utasszállító variánsa. Persze lehet csak azért, mert ahhoz legalább már volt szerencsém élőben is (ráadásul legelső itteni reggelén). 
Kéne majd egyszer repülni valami jó útvonalat az új vasakkal.
Persze csak ha már ki Cessna-ztad magad, és a 737-et is unod, ráadásul még 747-8F-ed is meglesz (ja meg nekem a rendes livery, nem csak az előre legyártott gyári fictional). 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne tudom, de nekem a cargo sokkal jobban bejön, mint az utasszállító variánsa. Persze lehet csak azért, mert ahhoz legalább már volt szerencsém élőben is (ráadásul legelső itteni reggelén).