Hirdetés
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- iPad topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
A zenész, programozó Kozma András tudna Neked segíteni, merthogy a Jövő Házában ami állt, az az övé volt. Nekem még van felvételem, amikor az egyik szobában állt a szerkezet. Anno én is gondolkoztam rajta, egyébként egy tök felesleges dolog így rágondolva (baromi drága és csak erre tudod használni, valljuk be már az hülyén néz ki ha egy Cassnával/Airbussal akarnál repülni - ha éppen Boeing a cockpit. ITT van András honlapja.
Monitor helyett kapásból azt mondom, hogy projektor, hiszen valósabb lesz a látott tér. Monitornak max. az oldalsókat tudnám elképzelni. Amúgy csak alátámasztani tudom, hogy csakis FS9-el próbálkozz, mert az FSX annyira hardwareigényes, hogy az csúcs. Nekem most mondom azt, hogy elmegy minden rajta és ez egy monitor és vannak benne nem olcsó komponensek (és még most sem full a látvány!). FS9 meg hasonlóan szép is lehet akár látványra, azt mondják itt egyesek (én mondjuk ezt 90%-ban alátámasztom, de anno még nagy volt a különbség, de jöhettek ki új látványnövelő dolgok). Gép rohadt sok kell hozzá, kell a megjelenítéshez több is, a szoftverhez 1 és legalább még 1 Project Magentához. Andrásnak úgy tudom 4 gép hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- iPad topik
- Robotporszívók
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Napelem
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest