Hirdetés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverfogócska a kertben
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
A zenész, programozó Kozma András tudna Neked segíteni, merthogy a Jövő Házában ami állt, az az övé volt. Nekem még van felvételem, amikor az egyik szobában állt a szerkezet. Anno én is gondolkoztam rajta, egyébként egy tök felesleges dolog így rágondolva (baromi drága és csak erre tudod használni, valljuk be már az hülyén néz ki ha egy Cassnával/Airbussal akarnál repülni - ha éppen Boeing a cockpit. ITT van András honlapja.
Monitor helyett kapásból azt mondom, hogy projektor, hiszen valósabb lesz a látott tér. Monitornak max. az oldalsókat tudnám elképzelni. Amúgy csak alátámasztani tudom, hogy csakis FS9-el próbálkozz, mert az FSX annyira hardwareigényes, hogy az csúcs. Nekem most mondom azt, hogy elmegy minden rajta és ez egy monitor és vannak benne nem olcsó komponensek (és még most sem full a látvány!). FS9 meg hasonlóan szép is lehet akár látványra, azt mondják itt egyesek (én mondjuk ezt 90%-ban alátámasztom, de anno még nagy volt a különbség, de jöhettek ki új látványnövelő dolgok). Gép rohadt sok kell hozzá, kell a megjelenítéshez több is, a szoftverhez 1 és legalább még 1 Project Magentához. Andrásnak úgy tudom 4 gép hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Programozás topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest