Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
*sírvaröhög*
te, VOMM-EGSS környéki út jövőhéten?
vagy lehet lesz még egy VHHH-VGZR-VIDP-EGSS, és akkor kb pont meglenne az 500 órám, és a 2 éves BAV évfordulómat már senior captainként ünnepelhetném júni 9-én
hunfatal:
én repülök, de csak ha nagyon muszáj (ergo pl közbülső megálló egy több legből álló úton)... szerencsére avsim-en fent van egy csomó, amiből fizetős sincs, bár Ázsia/Afrika ilyen téren kicsit gyenge...GrooveHero:
Kozma féle leírásban 33. oldaltól... de az angoloknál is van róla leírás valahol (vagy under construction, és törölték a régit?)egyébként meg hallgatózni kell, figyelni a text üziket, így lehet igazán belejönni egy idő után... kezdetben persze sok... (advanched érdeklődésnél: realworld rádióforgalmazások hallgatása)
az ATC-nek pedig tényleg mindig igaza van, nem érdemes vele vitatkozni... ő ismeri a környéket, te általában nem, neki van radarja, neked nincs... ő vizsgázik, neked nem kell (még)... 747/md11/767 meg általában heavy, ami igaz, hogy főleg a keltett turbulenciára vonatkozik, de kis repterek azért felejtősek vele... kitérőreptér tervezésnél erre is külön figyelni szoktam, hogy azért legyen elég hosszú kifutó neki (meg ne dzsundzsa legyen, hanem beton
)amúgy ha tökéletes látványt akarsz, akkor szerintem mindig szedd le azt a gépet, amivel a másik repül, és valahogy tuszkold bele... FSInn-nel type-airline páronként be lehet állítani akár, hogy mi jelenjen meg... SB-ről nincs infóm, nem próbáltam még

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)