Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
Sziasztok.
Acor példájából látom, hogy vannak itt pozitív változások. Kár, hogy neki ilyen sokba került.
Néha ránéztem a fórumra, annak ellenére, hogy - ne firtassuk miért- eltávoztam.Ha valóban lesz egy új FS, ahhoz valószínűleg évek kellenek majd, hogy megközelítőleg úgy el legyen látva terület kiegészítőkkel, mint a mostani FS-ek, tehát amikor egyszer megjelenik, csak játék lesz, semmi több. Persze tudom, hogy sokaknak ez is elég.
Ha lesz egy ilyen új FS és olyan lesz, mint amilyenre joggal számíthatunk, az idők távlatából, nevetségesnek fog tűnni az a minimális különbség, ami az FS2004 és az FSX között van látvány tekintetében, főleg azok számára, akik valóban jól ismerik mindkettőt.
Az év vége óta új rendszem van, de eszembe nem jutott, hogy az FSX-et elővegyem. Ezután sem fog.
Ha két monitoron, két ablakban is futtatom néha az FS-t, akkor sem tudok szaggatást létrehozni, pedig egy 250 gigás 7200Rpm-es elkülönített partícióról futtatom, nem SSD-ről.
FPS-ről, meg nem is érdemes beszélni....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest