- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Androidos fejegységek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
jó oldal
géptípus mellett érdemes lehet járatokra is rákeresni...pár longhaul-t már terveztem segítségével, vagy csak összehasonlítottam... volt már, hogy (nagyrészt) telibe trafáltam, hogy aznap mit fog repülni a gép
mondjuk van, hogy már előző nap feltöltik a flightplan-t, de azt szeretik módosítgatni utána (vagy lehet csak egy default?)... csak sajnos pl óceán átrepüléseknél sokszor csak az amerikaiak feletti útvonal marad meg (gondolom felülírják felszállás után?!), így csak csonkok maradnak (rosszabb esetben egy STAR, és kész)... meg úgy egyébként is ez főleg az amerikai kontinenst fedi le igazán, bár javuló tendenciát mutat...amúgy én is félbehagytam az újratelepítést... 2 sokat repült gép, 2 reptér van csak fent... no meg időjárás/mesh, de az is szerény mennyiségben... igaz nem is repülök

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Elite: Dangerous
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Androidos fejegységek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7000MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7600MHz CL36 PATRIOT VIPER XTREME5 DDR5 kit! GAR/SZÁMLA
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
géptípus mellett érdemes lehet járatokra is rákeresni...
mondjuk van, hogy már előző nap feltöltik a flightplan-t, de azt szeretik módosítgatni utána (vagy lehet csak egy default?)... csak sajnos pl óceán átrepüléseknél sokszor csak az amerikaiak feletti útvonal marad meg (gondolom felülírják felszállás után?!), így csak csonkok maradnak (rosszabb esetben egy STAR, és kész)... meg úgy egyébként is ez főleg az amerikai kontinenst fedi le igazán, bár javuló tendenciát mutat...