Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Last Flight: 25/10/2009
az a vicc, hogy azóta úgy 10-20 órát ment az fsx, csak épp nem repültem, csak tesztelgettem... most perpill nem sok időm van rá, mert összejött egy csomó dolog a suliban, meg pont 25-én van még egy angol szóbeli érettségim... szóval arra is készülök... de csütörtökön ELTE-IK nyíltnap, szóval lehet holnap repülök, ha már nem kell tanulni másnapra
mondjuk abban is elbizonytalanodtam, hogy hová kéne menni (eddig BME infó volt a cél)... most képbe jött nyíregyháza is, mert vonz a téma, a gépekből meg már egy kicsit kiábrándultam az utóbbi időben... csak oda meg bekerülni szinte lehetetlen... meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan lenne jobb, egy közlekedésmérnöki diploma, és aztán repülés, vagy BME és aztán valahol magán úton megtanulni... és akkor van egy másik diplomám - csak épp ez a szakma, ami rengeteget változik pár év alatt, szóval... nomeg nyíregy free, ha bekerül az ember, egyébként meg jó pár milla.. ajh... lehet inkább maradok a szimulátornál (végleg?)... de azért álmodozni lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az a vicc, hogy azóta úgy 10-20 órát ment az fsx, csak épp nem repültem, csak tesztelgettem... most perpill nem sok időm van rá, mert összejött egy csomó dolog a suliban, meg pont 25-én van még egy angol szóbeli érettségim... szóval arra is készülök... de csütörtökön ELTE-IK nyíltnap, szóval lehet holnap repülök, ha már nem kell tanulni másnapra
mondjuk abban is elbizonytalanodtam, hogy hová kéne menni (eddig BME infó volt a cél)... most képbe jött nyíregyháza is, mert vonz a téma, a gépekből meg már egy kicsit kiábrándultam az utóbbi időben... csak oda meg bekerülni szinte lehetetlen... meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan lenne jobb, egy közlekedésmérnöki diploma, és aztán repülés, vagy BME és aztán valahol magán úton megtanulni... és akkor van egy másik diplomám - csak épp ez a szakma, ami rengeteget változik pár év alatt, szóval... nomeg nyíregy free, ha bekerül az ember, egyébként meg jó pár milla.. ajh... lehet inkább maradok a szimulátornál (végleg?)... de azért álmodozni lehet