- Androidos tablet topic
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Last Flight: 25/10/2009
az a vicc, hogy azóta úgy 10-20 órát ment az fsx, csak épp nem repültem, csak tesztelgettem... most perpill nem sok időm van rá, mert összejött egy csomó dolog a suliban, meg pont 25-én van még egy angol szóbeli érettségim... szóval arra is készülök... de csütörtökön ELTE-IK nyíltnap, szóval lehet holnap repülök, ha már nem kell tanulni másnapra
mondjuk abban is elbizonytalanodtam, hogy hová kéne menni (eddig BME infó volt a cél)... most képbe jött nyíregyháza is, mert vonz a téma, a gépekből meg már egy kicsit kiábrándultam az utóbbi időben... csak oda meg bekerülni szinte lehetetlen... meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan lenne jobb, egy közlekedésmérnöki diploma, és aztán repülés, vagy BME és aztán valahol magán úton megtanulni... és akkor van egy másik diplomám - csak épp ez a szakma, ami rengeteget változik pár év alatt, szóval... nomeg nyíregy free, ha bekerül az ember, egyébként meg jó pár milla.. ajh... lehet inkább maradok a szimulátornál (végleg?)... de azért álmodozni lehet 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Starlink
- További aktív témák...
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- MSI Claw 8+ AI Ultra 7 258V 32GB RAM 1TB SSD Arany Eladó +tok+1TB M2 SSD-vel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az a vicc, hogy azóta úgy 10-20 órát ment az fsx, csak épp nem repültem, csak tesztelgettem... most perpill nem sok időm van rá, mert összejött egy csomó dolog a suliban, meg pont 25-én van még egy angol szóbeli érettségim... szóval arra is készülök... de csütörtökön ELTE-IK nyíltnap, szóval lehet holnap repülök, ha már nem kell tanulni másnapra
mondjuk abban is elbizonytalanodtam, hogy hová kéne menni (eddig BME infó volt a cél)... most képbe jött nyíregyháza is, mert vonz a téma, a gépekből meg már egy kicsit kiábrándultam az utóbbi időben... csak oda meg bekerülni szinte lehetetlen... meg mondjuk nem tudom, hogy hogyan lenne jobb, egy közlekedésmérnöki diploma, és aztán repülés, vagy BME és aztán valahol magán úton megtanulni... és akkor van egy másik diplomám - csak épp ez a szakma, ami rengeteget változik pár év alatt, szóval... nomeg nyíregy free, ha bekerül az ember, egyébként meg jó pár milla.. ajh... lehet inkább maradok a szimulátornál (végleg?)... de azért álmodozni lehet