Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra
üzenetére
Mi van, átmentél FSX promóciós ügynökbe?
Elég jól kampányolsz mellette, pedig tényleg egy optimalizálatlan elcseszett szar az egész. Jól nyakonverdesném a fejlesztőket, habár állítólag ki is rúgták mindet. Ennek ellenére én is azt tolom , igen.Az általad mellékelt videokártya tesztek szerint az enyém a harmadik helyen van, tehát remek választás volt.
Budapest és Heathrow sceneryk szerint, ahol viszont szégyenletes fps értékeket produkál, már nem annyira.
Most próbáltam ki egy szintén XFX GT285-tel, szinte semmi különbség nem volt, maximum a villanyóra esett le tíz perccel hamarabb.....
Arra jutottam,hogy építsen a rák gépet az FSX-nek,úgysem lehet, csak ha rámrogy valami pénzintézet. Tehát játszom így ahogy tudom.Ja, nekem is gány aláírásom van..

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Playstation 4 Pro + 50 játék Gold Hen 12.02 PS4 GoldHen!
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég jól kampányolsz mellette, pedig tényleg egy optimalizálatlan elcseszett szar az egész. Jól nyakonverdesném a fejlesztőket, habár állítólag ki is rúgták mindet. Ennek ellenére én is azt tolom , igen.